DOKTOR MI JE REKAO DA NIKAD TAKVO NEŠTO NIJE VIDEO U ŽIVOTU: Samo sam ga pitao da li se od toga umire!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA

I sam je bio iznenađen

DOKTOR MI JE REKAO DA NIKAD TAKVO NEŠTO NIJE VIDEO U ŽIVOTU: Samo sam ga pitao da li se od toga umire!

Legenda srpskog i italijanskog fudbala je podelila sa javnošću u Srbiji neke od najtežih trenutaka koje je proživeo prošle godine

Objavljeno:

Siniša Mihajlović je podelio sa srpskom javnošću svoju borbu sa leukemijom tokom prethodne godine.

Legenda srpskog fudbala je putem video linka bio gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i tom prilikom je ispričao kako je saznao da ima leukemiju.

- Uvek sam bio zdrav. Svaki dan trčim, dižem tegove. Imao sam kondiciju. Kada dobiješ leukemiju brzo se umoriš., ali ja nisam želeo da se zaustavim. Kada sam otišao na magnetnu rezonancu, doktor nije mogao da poveruje šta je video. Rekao je "ja nikada ovako nešto nisam video u životu". Sat vremena pre pregleda ja sam trčao sat vremena. Sećam se da sam se brijao kad me je doktor pozvao: 'Siniša, dođi, moram nešto da ti kažem'. Rekao mi je da imam leukemiju. Prvo što sam ga pitao bilo je da li se od toga umire. Rekao mi je da pre dvadeset godina mi ne bi bilo spasa, ali sada će možda moći da mi pomognu - ispričao je Mihajlović gostujući na televiziji "Nova S".

Godinu dana kasnije srpski trener i bivši selektor može da konstatuje da je pobedio opaku bolest.

- Što reče jedan italijanski novinar 'sad leukemija mora da se čuva od Siniše'. Nisam nikada sumnjao da ću pobediti. Tako sam se ponašao i tako razmišljao. Važno je da budete pozitivni, ali to nije najvažnije. Imao sam sreću da sam se lečio na pravom mestu. Bio sam 'dobar pacijent', slušao sam sve što su mi pričali. Bio sam uvek smiren i pozitivan. To je i doktorima pomoglo. Uvek moraš da imaš volju za životom, to mora da te vodi. Želeo sam da budem primer svima, ne samo svojoj familiji. Ne mislim da svi treba da se bore kao ja, jer nismo svi isti, ali bar da pokušaju. Ovo je bila samo još jedna stvar u životu, a dosta sam toga prošao. Mislim da sam postao bolji čovek posle svega ovoga. Želja mi je bila da udahnem čist vazduh, četiri meseca to nisam mogao. Počeo sam da obaćam pažnju na male stvari - rekao je Siniša.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.