ZAŠTO JE KRSTAJIĆ HTEO DA BIJE BLEKIJA? Bivši selektor pričao o dva srpska fudbalera i najavio blistavu budućnost!
Foto: Starsport©

intervju za italijane

ZAŠTO JE KRSTAJIĆ HTEO DA BIJE BLEKIJA? Bivši selektor pričao o dva srpska fudbalera i najavio blistavu budućnost!

- Naravno, obojica smo se nasmejali. Bio sam svestan njegovog potencijala i nisam očekivao ništa manje - istakao je Krstajić.

Objavljeno: 22:57h

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić je dao intervju za sajt fudbalskog kluba Fiorentina u kom je komentarisao kvalitete srpskih igrača Dušana Vlahovića i Nikole Milnekovića.

Krstajić smatra da je Vlahović novi Darko Kovačević.

- Da sam ostao selektor, Vlahović bi uveliko bio u mom timu. On je jedan od trojice najboljih napadača koje Srbija ima, bez obzira na svoje godine - rekao je Krstajić i dodao:

- Dušan ima ozbiljnu perspektivu i veliki je talenat. Ima jak karakter, a to je mnogo važno. Bio je jako strpljiv i čekao je svoju šansu u Firenci, a sada je koristi na najbolji način. Samo neka ovako nastavi, i biće odličan fudblare. Ima blistavu budućnost, i on je napadač kakvog Srbija traži godinama, podseća me na Darka Kovačevića.

foto: AP

Posebno je vezan za Blekija Milnekovića, sa kojim je imao neverovatan odnos, pogotovo zato što igra na poziciji istoj kao što Krstajić.

- Milenković je jedan od najboljih mladih fudbalera na svetu trenutno. Ako bude odlučio da menja sredinu, predlažem mu da dobro razmisli o svemu, da izabere klub koji će mu pružiti pravi prostor za igru i dalji razvoj. Iskreno, njemu Fiorentina sada nudi ono što mu treba, a to je da dalje napreduje. Trebalo bi da ostane još jednu sezonu. Serija A je jako takmičenje, sa mnogo dobrih klubova.

Krstajić je otkrio detalje sa treninga.

- Na svakom treningu je bio sto posto fokusiran i prisutan, spreman da sluša uputstva... Jednom sam mu rekao: ako ne budeš uradio isto kao ja, onda ćemo morati da se "pobijemo". Naravno, obojica smo se nasmejali. Bio sam svestan njegovog potencijala i nisam očekivao ništa manje - zaključio je Krstajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.