JOVANČIĆ O DELIJAMA: Iako neće biti na stadionu, osećamo njihovu podršku!
Dušan Jovančić, Foto: Starsport©

12. igrač

JOVANČIĆ O DELIJAMA: Iako neće biti na stadionu, osećamo njihovu podršku!

- Dugo je trajala ova prinundna pauza. Teško je kada su fudbaleri odvojeni kako od terena tako i jedni od drugih

Objavljeno: 21:41h

Prvotimci Crvene zvezde juče su, posle skoro dva meseca, konačno počeli sa grupnim trenizima. Dušan Jovančić ne krije da mu prijaju treninzi sa ekipom posle dužeg perioda.

- Dugo je trajala ova prinundna pauza. Teško je kada su fudbaleri odvojeni kako od terena tako i jedni od drugih. Srećni smo što smo ponovo zajedno i što smo se vratili na teren Marakane. Sigurno je da nam je mnogo nedostajao teren, navikli smo da živimo na njemu. Treba da nastavimo tamo gde smo stali, od početka smo krenuli sa jakim treninzima i mislim da ćemo maksimalno moguće spremni dočekati nastavak prvenstva – naglasio je Jovančić.

Korpulentni vezista vredno je radio u kućnim uslovima, a preneo nam je i koliko mu znači što je konačno sa saigračima, a otkrio je i ko mu je najviše nedostajao.

- Imali smo zaista sjajan program koji nam je slao stručni štab. Individualno smo radili od kuće koliko je to moguće. Moram priznati da nam je to mnogo značilo da bi se prilagodili za nastavak rada. Znači nam grupa i celokupno druženje. Mnogo je lakše raditi kada je cela ekipa na okupu. Veći uticaj na igrače imaju njegovi saigrači i možemo mnogo bolje da radimo kada smo svi zajedno. Pored svih saigrača, koji su mi svakako nedostajali, nedostajao mi je Babić s kojim se najviše družim.

Crvena zvezda će sutra u podne saznati protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije, a momak sa brojem „29“ na leđima ističe šta je cilj tima.

- Iskreno nemam posebne želje. Mi znamo koji je naš cilj - to je dupla kruna. Nismo dugo osvojili kup takmičenje i verujem da možemo. Učinićemo sve da pobedimo preostale utakmice kako bi navijačima doneli novu radost jer su to svakako zaslužili. Iako, bar na početku, neće biti na tribinama mi osećamo njihovu podršku koja nam dosta znači, jer su oni naš pravi 12. igrač – podvukao je vezista Crvene zvezde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.