POJAVILI SE SNIMCI DETETA PRE NEGO ŠTO GA JE FUDBALER UBIO: Držao ga u krilu, pa ga u bolnicu ugušio jastukom!
Čevher Toktaš je uhapšen zbog ubistva sina, Foto: Printscreen/Twitter

Jezivo

POJAVILI SE SNIMCI DETETA PRE NEGO ŠTO GA JE FUDBALER UBIO: Držao ga u krilu, pa ga u bolnicu ugušio jastukom!

Nove informacije o ubistvu koje je priznao igrač Burse

Objavljeno:

Četiri dana nakon smrti svog sina, turski fudbaler Čevher Toktaš (35) je na društvenim mrežama objavio fotografiju groba malenog Kasima (5) i napisao: "Ne oslanjajte se na ovaj svet".

Cela porodica, kao i javnost, mislili su da je Kasim preminuo od koronavirusa, ali igrač Burse je u sebi čuvao tajnu punih 11 dana. Ipak, nije mogao više.

Kako sam kaže, nije voleo sina, ali nije mogao spavati zbog onoga šta je učinio. Jednog jutra se probudio, popio poslednju 'slobodnu' kafu i zaputio se u policijsku stanicu gde je mrtav hladan priznao da je zadavio vlastitog sina.

- Sedeo sam u sobi sa suprugom i razmišljao o onome šta se dogodilo. Odjednom mi je postalo neprijatno - rekao je Toktaš.

Svi su osudili ovaj stravičan zločin jer i dalje nikome nije jasno kako neko ima srca da ubije bespomoćno dete od pet godina.

Na društvenim mrežama izašao je video snimak na kome maleni Kasim sedi u očevom krilu, a nedugo nakon toga izašle su i fotografije na kojima se dete nalazilo u dvorištu bolnice, a bilo je obučeno u zaštitno odelo i na ustima imao zaštitnu masku. Reč je o fotografijama koje su zabeležene samo nekoliko sati pre ubistva.

Kako bi potvrdili Toktašove reči, lokalna policija je naredila da se Kasimovo telo ekshumira poslato je kod patologa. Iako je njegov otac priznao ubistvo, Ćevherov stariji sin i Kasimov brat, nije osudio svog oca, već je rekao da će se više znati nakon obdukcije.

Podsećamo, Čevher Toktaš (32) je 25. aprila odveo sina Kasima u bolnicu gde mu je dijagnostifikovan koronavirus. Premestili su ga na odeljenje intenzivne nege, ali nakon dva sata dečak je preminuo u prisustvu oca. Doktorski izveštaj kaže kako je dečak imao teških respiratornih problema i da je to uzrok smrti, ali zapravo ga je ubio njegov otac.

Posle 11 dana, fudbaler je otišao u policijsku stanicu i priznao kako je zadavio vlastitog sina.

- Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Oko 15 minuta sam pritiskao jastuk bez podizanja, dok se moj sin celo vreme borio. Kad je prestao da diše, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje - rekao je fudbaler Burse policajcima.

Nikome nije jasno zašto bi neko ubio bespomoćno dete od pet godina, a Toktaš kaže kako ga uopšte nije voleo.

- Nikada nisam voleo svog najmlađeg sina od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam voleo, ali nemam mentalnih problema.

Policija ga je odmah uhapsila, a preti mu doživotni zatvor zbog ovog stravičnog zločina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.