BIO SAM U KARANTINU, SAIGRAČ MI JE DOVEO 6 DEVOJAKA: Slavni fudbaleri otkrili kako su orgijali tokom karijere!
Foto: Printscreen

LUDE PRIČE

BIO SAM U KARANTINU, SAIGRAČ MI JE DOVEO 6 DEVOJAKA: Slavni fudbaleri otkrili kako su orgijali tokom karijere!

- Trener Malezani (vodio Parmu) mi je jedanput rekao da moram da se promenim, da je moje ponašanje stravično - otkrio je Asprilja

Objavljeno:

Faustino Asprilja i Fabio Kanavaro bili su saigrači u Parmi krajem prošlog i početkom ovog veka.

Ova dva legendarna fudbalera su se tokom jednog Instagram "lajva" prisećala nekih anegdota iz igračkih dana. Bilo je zaista mnogo interesantnih, a ovo su samo najbolje od njih:

- Trener Malezani (vodio Parmu) mi je jedanput rekao da moram da se promenim, da je moje ponašanje stravično. Rekao mi je da moram da ućutim ili će me otpustiti. Nije bilo mogućnosti da ga poslušam, morao sam da se "sprdam" sa svima, a Veron je video da ipak trudim da se smirim, pa je on mene zbog toga zezao. Naravno, nisam uspeo da se smirim - otkrio je Asprilja Kanavaru, a onda je ispričao i najpikantniju od svih anegdota:

Faustino Asprilja
Faustino Asprilja foto: Printscreen/Twitter/@TinoasprillaH

- Jedne večeri, bili smo u karantinu, a kolega mi je rekao da dođem kod njega u sobu, jer je tu 5-6 devojaka. Baš smo se lepo zabavili, sve se završilo u 5 ujutru. Masimo Kripa je bio čovek koji me je vodio na najviše žurki. Prvo u Milanu, a onda i u Modeni. Sve je to bila njegova krivica - kroz osmeh se prisetio Asprilja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.