BALOTELI NAPAO KAPITENA JUVENTUSA: Nisi se poneo kao muškarac - cela Italija priča o velikom sukobu!
Mario Baloteli, Foto: AP

bukti rat

BALOTELI NAPAO KAPITENA JUVENTUSA: Nisi se poneo kao muškarac - cela Italija priča o velikom sukobu!

- Ko zna šta ćeš jednog dana pričati o sadašnjim saigračima, čudni kapitenu - odgovorio je Baloteli.

Objavljeno:

Italijanski fudbaler Mario Baloteli odgovorio je danas kapitenu Juventusa Đorđu Kjeliniju koji ga je nazvao "negativnom osobom", rekavši da je on makar hrabar i da ljudima sve govori u lice.

Kjelini je predstavio svoju novu autobiografiju intervjuom u časopisu La Republika u kojem je posebno izdvojio dvojicu igrača Felipea Mela i Balotelija.

On je napadača Breše nazvao negativnom osobom koja nema poštovanja ni prema kome.

"Ja makar imam hrabrosti da ljudima kažem stvari u lice. Toliko si imao prilika od 2013. da se poneseš kao pravi muškarac, ali to nisi uradio. Ko zna šta ćeš jednog dana pričati o sadašnjim saigračima, čudni kapitenu", odgovorio je Baloteli.

"Ako to znači biti šampion, onda bih radije da ne budem", dodao je Baloteli.

Kjelini je za bivšeg saaigrača iz Juventusa Felipea Mela rekao da je "najgori od najgorih" sa kojima je ikad igrao.

Melo nije gubio vreme i takodje je odgovorio Kjeliniji navodeći da je njegov bivši saigrač "kukavica koja je i dalje ogorčena".

"Dok sam bio u Torinu nikada nisam pokazivao nepoštovanje ni prema saigračima, direktorima, Juventusu uopšte. U ovom trenutku Kjelinija ne poštujem. I nikada neću. Previše je lako biti gadan prema nekome u knjizi", rekao je Melo.

Melo je dodao da je možda "taj defanzivac" ljut na njega jer je, kada je prešao u Galatasaraj, taj klub Juventusu "podelio šamare" u Ligi šampiona.

"Ili zbog toga što je Inter osvojio sve, a ja sam Internista... Takav je Kjelini, uvek je glumio da je najveći... Podsetiću ga i na Kup konfederacija 2009. kada je Brazil pobedio Italiju 3:0 i na kraju osvojio trofej. Možda je i dalje ogorčen zbog toga pošto nikada ništa nije osvojio sa reprezentacijom", rekao je Melo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.