LUKA JOVIĆ OPET GLAVNA VEST U ŠPANIJI: Srbin ponovo na naslovnicama Marke i AS-a, a tek naslovi...
Luka Jović baš nema sreće u poslednjih desetak meseci, Foto: Profimedia

Nimalo prijatno

LUKA JOVIĆ OPET GLAVNA VEST U ŠPANIJI: Srbin ponovo na naslovnicama Marke i AS-a, a tek naslovi...

Španski mediji su se ponovo bavili srpskim reprezentativcem

Objavljeno:

Nema sreće Luka Jović, a maleri ga teraju jedan za drugim. Mladi srpski fudbaler je opet bio baksuzan i zaradio prelom stopala zbog koga mu preti pauza od možda čak 3 meseca.

Taman što je trebalo da se vrati treninzima u Real Madridu posle pandemije koronavirusa, srpski fudbaler je zaradio težu povredu i to tokom treninga kod kuće.

Zbog toga je ponovo završio na naslovnim stranama dva najpoznatija sportska lista u Španiji.

Iz raznih razloga je u prethodnih desetak meseci bio na naslovnicama, i to uglavnom negativnih, počevši od kritika na račun njegovih igara, predviđanja odlaska iz kluba, pa sve do kršenja propisa o obaveznoj samoizolaciji u Srbiji.

Ovog puta razlog za to je nesrećna povreda, pa je "Marka" kao glavnu vest na naslovnici stavila njega uz pomalo i ironičan naslov "Jović slomio nogu... Kod kuće!.

- Srpski napadač pretrpeo je ekstraartikularni (vanzglobni) prelom kosti dok je trenirao kod kuće - navodi ovaj list.

S druge strane, španski "AS" se malo poigrao i na račun toga što su pojedini igrači bili pozitivni na koronavirusu na obaveznom testiranju pred početak treninga za nastavak sezone.

"Lodi - pozitivan, Jović - negativan", piše na naslovnici španskog "AS-a", navodeći da je Brazilac iz Atletiko Madrida prvi igrač tog kluba zaražen koronavirusom, dok se o srpskom reprezentativcu piše da mu sledi pauza do dva meseca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.