IBRA SE POBIO SA SAIGRAČEM U MILANU: Tog dana je udario na zver koja je i Srbina bila bacila o zid!
Priča o legendarnoj tuči Zlatana Ibrahimovića i Ogučija Onjevua, Foto: Profimedia

niko im ništa nije mogao

IBRA SE POBIO SA SAIGRAČEM U MILANU: Tog dana je udario na zver koja je i Srbina bila bacila o zid!

Sećanje bivšeg igrača Milana na čuveni incident na treningu

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je poznat kao prgav i žestok tip, koji ne samo da nema ponekad pardona prema protivnicima, već i prema saigračima, a ne libi se da uđe s njima i u fizičke obračune.

Osim onih čuvenih tuča u Ajaksu sa Midom i Van der Vartom, sada je u javnost došla i priča o sukobu u svlačionici Milana od pre manje od deset godina, koju je ispričao nekadašnji zamenik kapitena Masimo Ambrozini.

Ipak, ovog puta se Ibra bio namerio na jednakog sebi, stamenom štopera iz SAD, Ogučija Onjevua, koji je takođe kao i Šveđanin imao kratak fitilj.

Oguči Onjevu je uvek važio za izuzetno snažog čoveka
Oguči Onjevu je uvek važio za izuzetno snažog čovekafoto: EPA/ROLF VENNENBERND

- Pokušao sam da ih razdvojim, ali to vam je bilo kao da pokušavate da otključate zamandaljena vrata prstima, nije bilo šanse. Koji sekund kasnije video sam samo Gatuza dole sa njima - ispričao je sada Ambrozini o čuvenom sukobi za koji je javnost znala, ali samo nagađala šta se desilo.

Onjevu je uvek bio igrač koji neće ustuknuti ni pred kime, a to je na kraju krajeva najbolje osetio naš nekadašnji reprezentativac Milan Jovanović u vreme kada su obojica bili članovi Standarda iz Liježa.

Tada je srpski fudbaler napao jednog saigrača, a Onjevu je stao u njegovu zaštitu, pa je Jovanović izvukao deblji kraj.

Oguči Onjevu dok je igrao za Standard
Oguči Onjevu dok je igrao za Standardfoto: EPA/Michel Krakowski

- "Jova" je odmah krenuo da kritikuje saigrača, ali se onda umešao naš "medved" Oguči Onijevu, zgrabio Jovanovića za vrat i bacio ga o zid. Potom se smireno okrenuo. Milan se zbog svog ispada izvinio hiljadu puta. Nervoza je prevladala. Oguči se potom obratio saigraču koji je pogrešio kod pasa "Ok, prijatelju". Nema problema. Nije "Jovina" greška. Molim te, nemoj da grešiš u dodavanju. Znate da se takve stvari dešavaju kada imate "usijane" glave u svlačionici - ispričao je tadašnji kapiten Standarda Stiven Defur.

U međuvremenu Amerikanac je pre nekoliko godina i sam pričao o svom okršaju sa Ibrahimovićem.

- Jednostavno se desilo. On je rekao stvari koje nije trebalo da kaže, ja sam rekao neke stvari koje nije trebalo da kažem, i tako... Nisam možda imao pravi pristup toj situaciji. Na kraju dana izvinili smo se jedan drugom, priznali da smo pogrešili. Svaki čovek ima svoje granice, moja je tog dana bila probijena - prisetio se Oguči.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.