LACIO KONAČNO REKAO 'DA': Sergej napušta Italiju, prelazi u jedan od ova tri engleska kluba?
Sergej Milinković Savić, Foto: AP

LOTITO SE SMILOVAO

LACIO KONAČNO REKAO 'DA': Sergej napušta Italiju, prelazi u jedan od ova tri engleska kluba?

Iako je do sada stav Lacija bio da naš as nije na prodaju, Tare je u intervjuu za Skaj sport Italija istakao da su stvari drugačije

Objavljeno:

Sergej Milinković Savić je po prvi put otkako je stigao u Lacio, dobio dozvolu da napusti sredinu, pošto je poznato da je prethodnih nekoliko godina predsedsenik kluba Klaudio Lotito uporno odbijao sve ponude za njega..

Tako je bar prema rečima sportskog direktora Iglija Tarea, koji je istakao da je sada na srpskom reprezentativcu da donese odluku da li želi da ode iz Rima ili ne.

Ovu informaciju jedva su dočekali Mančester junajted, Čelsi i Totenhem, koji su voljni da ga dovedu u svoje redove, ali će možda morati da plate 95 do 100 miliona evra za taj transfer.

Iako je do sada stav Lacija bio da naš as nije na prodaju, Tare je u intervjuu za "Skaj sport Italija" istakao da su stvari sada drugačije.

- Ključna je želja samog igrača. Uopšteno govreći, ako neki fudbaler misli da mu je ovde vreme isteklo i želi da ode negde, to neće biti problem. Ere se, prosto, završavaju. Činjenica da je Sergej Milinković Savić ostao u Rimu pet godina govore o tome da je snažno povezan i za grad i za klub. Čak i kada su postojali neki izazovi, malo s naše strane, malo s njegove, nikada to nije išlo baš do kraja. Ali, ovim stvarima treba se posvetiti do kraja sezone - rekao je Tare.

Kako podseća "Dejli mejl", trener Totenhema Žoze Murinjo "već duže vreme se divi Sergeju i želeo je još 2018. da ga dovede u Mančester junajted, dok je tamo radio".

Vole ga, prema pisanju medija i Murinjo i Solskjer i Lampard, pa je za sad veliko pitanje u koji od ova tri kluba će otići Sergej. Ako uopšte donese takvu odluku, na kraju krajeva...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.