KONAČNO! Fudbal se vratio kući - Arenasport najavila dva direktna prenosa ovog vikenda!
Fudbalska lopta, Foto: EPA/Andrej Cukić

TO SMO ČEKALI

KONAČNO! Fudbal se vratio kući - Arenasport najavila dva direktna prenosa ovog vikenda!

Vanredno stanje je gotovo, vreme je da opet uživamo u igri 11 na 11

Objavljeno:

Svake godine, početkom maja meseca, urednici televizije Arena sport susretali su se sa problemom, kako tokom nedelje u programskoj šemi rasporediti više od sto direktnih prenosa.

Prenosi Lige Šampiona i Lige Evrope, NBA, Serija A, Liga 1, domaća Superliga, ABA liga, Endesa, rukometna EHF Liga šampiona, vaterpolo, odbojka, tenis… Sve su to sadržaji na koje ekskluzivna prava prenosa ima Arena.

Međutim, ovog maja je situacija drugačija. Usled pandemije izazvane Korona virusom, u velikom delu planete takmičenja su stala, negde postoje tek nagoveštaji da bi mogla biti nastavljena, negde su prekinuta trajno. Ali u jednoj državi na krajnjem istoku fudbal se ponovo budi. U pitanju je Južna Koreja I tamošnja K liga.

foto: Arenasport

Izuzetno zanimljivo takmičenje u kojem je Jeonbuk Hyundai Motors prošle godine osvojio titulu samo zahvaljujući boljoj gol razlici od ekipe Ulsan Hyundai u jednoj od najdramatičnijih završnica sezone ikada. Te dve ekipe uz FC Seoul, za koji nastupa bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, su ponovo glavni kandidati za titulu, dok svoju šansu iz senke čekaju Pohang Steelers. Od 8. maja pa sve do 8. novembra K-League na programima Arene sport!

Definitivno, pauzu koja je trajala od sredine marta kada su u pitanju „live“ prenosi, Arena prekida 9. maja u jutarnjim satima. Svi ljubitelji fudbala na Arena sport 1 u subotu od 09:30 mogu pogledati utakmicu prvog kola K Lige u kojoj se sastaju Inčeon junajted i Daegu. U istom terminu, dan kasnije, dakle u nedelju 10. maja sastaju se Gangvon i Seul našeg Aleksandra Pešića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.