TEŠKA ISPOVEST MIHAJLOVIĆEVE ĆERKE: Vrištala sam od bola zbog tate!
Mihajlović sa porodicom, Foto: Profimedia

otvorila dušu

TEŠKA ISPOVEST MIHAJLOVIĆEVE ĆERKE: Vrištala sam od bola zbog tate!

- Stižu vesti. Bilo je kao da sam već sve to znala

Objavljeno:

Ćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, otkrila je šta se sve dešavalo kada je njen otac saznao da boluje od leukemije.

Mlada Viki je do detalja opisala sve.

- Dvanaesti jul 2019. godine, odmah posle večere. Neću zaboraviti ovaj datum dok god živim. Telefon moje majke zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog, i on objašnjava da su te stvari (koje je uradio ne rekavši prethodno ništa) bili testovi na testove jer je imao čudnu groznicu i osećao se umorno. Malo podsećanje: govorimo o mom ocu. O čoveku koji je pre tih stvari igrao fudbal, veselio se, trčao, trenirao sa ekipom, šutirao i nikada nije stajao u mestu. A to se nije dogodilo pre mnogo godina, već tri dana pre tih prokletih simptoma.

- Stižu vesti. Bilo je kao da sam već sve to znala. Povlačim se, prelazim porodicu pogledom, život svih nas prestaje... Ne čujem ništa, ne opažam te reči: bolest, leukemija, lečenje, posete, bolnica, konferencije za štampu... Ne čujem ništa. Razbijam sve što imam pod rukom, vrištim, ali to je kao da mi glas nije izašao iz usta. Vrištim u tišini koliko mi je teško. Osećam kako se kiselina diže, osećam kao da ću da povratim. Luda sam od bola. Mama odluči da pozove mog oca. Ne znam kako, ali oni uspevaju da zaustave moj razorni bes. Uzimam telefon, liju mi beskrajne suze, i samo kažem: “Tata, volim te”. On mi samo odgovora: “Volim te, a sada te molim da budeš jaka kao i tvoj tata.

Ona se dotakla i braka svojih roditelja.

- Fantastičan par, koji kao da je izašao iz knjige ili filma. Oduvek sam sanjala takvu ljubav, jaku kao i njihovu. To nije uobičajena priča o fudbaleru koji se zaljubljuje u manekenku. Njihova namera je bila da “zauvek” bude od prvog “Zdravo!” mog oca, čak i ako je nosio majicu koja je trebalo da natera mamu da pobegne - rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.