ŽENA SLAVNOG NAPADAČA UHAPŠENA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: On sedeo kući i pio pivo, dok ga ona varala s duplo mlađima!
Foto: EPA/Steve Woods

Slaba na piletinu

ŽENA SLAVNOG NAPADAČA UHAPŠENA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: On sedeo kući i pio pivo, dok ga ona varala s duplo mlađima!

Ispostavilo se na kraju da je ona pomagala izbodenom momku, ali se optužbi za preljubu i dalje nije oslobodila

Objavljeno: 13:55h

Ljubitelji fudbala, posebno Premijer lige, sigurno se sećaju Kevina Filipsa, sjajnog napadača koji je rešetao mreže na Ostrvu s kraja prošlog i u prvoj deceniji ovog veka.

E sada, već odavno penzionisani bivši centarfor Aston Vile, muku muči u privatnom životu i to sa svojom suprugom Džuli (49), koja je očigledno problematičnija nego dame njenih godina, a sad je privukla pažnju jer je uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u pokušaju samoubistva.

Kako prenose ostrvski mediji, gospođa Filips je uhapšena u subotu uveče, jer se, osim što je prekršila pravila izolacije, našla u stanu sa grupom mladića i devojaka među kojima je izbila tuča.

Kevin Filips sa suprugom Džuli i njihovom decom
Kevin Filips sa suprugom Džuli i njihovom decomfoto: Profimedia

Tom prilikom jedan mladić je zadobio teške povrede nožem. Hitna pomoć ga je zatekla u kritičnom stanju i prebačen je u bolnicu gde su mu spasili život, ali je i dalje u ozbiljnom stanju.

Džuli je uhapšena i provela je dve noći u policijskoj stanici, gde je ispitivana zajedno sa još dvojicom mladića, koji su prijatelji njene najstarije ćerke koju ima sa Kevinom Filipsom, a kako se spekulisalo gđa Filips je imala aferu sa jednim od momaka.

Njen suprug se u međuvremenu oglasio za medije i istakao da je u vreme incidenta sedeo u njihovoj kući i pio pivo, ali i demantovao da ga je supruga varala sa jednim od dvojice mladića.

Kako se dalje navodi, njen Rendž Rover je viđen u blizini mesta incidenta, a ona je u policiji ispričala da je bila u poseti majci pre nego što je stala ispred kuće u kojoj se tuča i ubadanje dogodilo. Komšije navode da su čule zastrašujuće vrištanje iz kuće.

Ona je kasnije puštena iz pritvora bez kaucije, a kako je rečeno od strane drugih svedoka, Džuli je pokušavala da spasi život ranjenom 20-godišnjaku koga takođe poznaje i koji je takođe prijatelj njene ćerke i da je u trenutku dok se borila da ga spase, stigla policija i odmah je uhapsila.

Kevin Filips je u vreme incidenta bio kući i pio pivo
Kevin Filips je u vreme incidenta bio kući i pio pivofoto: EPA/Richard Rayner

Inače, sumnje u njenu vernost i slabost na mnogo mlađe momke su osnovane s razlogom, pošto je 2015. godine Džuli uslikana kako vara muža sa 24-godišnjim Ričardom Martinom, prodavcem mobilnih telefona.

Uprkos tome što je bila uhvaćena u preljubi i što su te fotografije objavljene javno, Kevin Filip je oprostio neverstvo i ubzro su njih dvoje dobili i četvrto dete, ali očigledno je da se Džuli nije smirila.

Zbog toga je prema izvorima bliskim bračnom paru nakon što je puštena iz policije izbila svađa među supružnicima, jer ju je Kevin pitao da otvoreno prizna ako ga ponovo vara sa nekim momkom, ali je ona rekla da je to laž i da je na žurku samo svratila kako bi prijateljima svoje ćerke dopremila alkohol.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.