MANČESTER JE ŠUPAK SVETA! Ne postoje reči kojima mogu da opišem koliko je gadan! Grozota!
Žena Anhela Di Marije je svašta rekla o Mančesteru, Foto: Printscreen/Instagram/jorgelinacardoso26

Bez dlake na jeziku

MANČESTER JE ŠUPAK SVETA! Ne postoje reči kojima mogu da opišem koliko je gadan! Grozota!

Supruga argentinskog fudbalera će sad dodatno navući gnev navijača Junajteda

Objavljeno:

Ako u Mančesteru nisu nešto mnogo mirisali Anhela Di Mariju zato što se ispostavio kao promašaj Junajteda, sada će ga tek mrzeti, a posebno njegovu suprugu Horhelinu Kardozo.

Razlog je taj da je lepša polovina fudbalera PSŽ-a propisno popljuvala grad Mančester i nazvala ga užasnim i najgroznijim gradom na svetu.

- Živeli smo u divnom Madridu, a Anhel je sjajno igrao za najveći i najbolji klub na svetu. Tamo je sve bilo savršeno: način života, klima, hrana... I onda mi jednog dana dolazi Anhel i govori da je dobio neverovatnu ponudu od Mančester junajteda. Poludela sam na to i rekla mu da tamo može otići jedino sam, a da naša ćerkica i ja ostajemo u Madridu. Insistirao je da svi odlazimo i tako smo odlučili da odemo - počela je priču Horhelina.

Gospođa Di Marija otkriva da su odmah usledile neprijatnosti u Madridu.

- Španci su nas prozvali plaćenicima. I znate šta - bili smo plaćenici! Ako radite u firmi i konkurentska firma dođe i ponudi vam duplo veću platu, pa naravno da ćete otići!.

Međutim, nova firma nije nudila samo bogatstvo, nego i život u "šupku sveta", kako Di Marijina žena predstavlja Mančester.

Amor Amor

Објава коју дели Jorgelina Cardoso (@jorgelinacardoso26) дана

- Mančester je užasan, užasan, užasan... nemam reči kojima bih opisala koliko je gadan. Što je najbolje, bili smo tamo godinu dana ranije u poseti kod Aguera i njegove žene, Maradonine ćerke i videli o kakvoj se grozoti od grada radi. Čim smo izašli iz njihove kuće i krenuli prema aerodromu, rekla sam Anhelu 'Ako budeš morao ići iz Reala, možeš bilo gde, samo nikako u Englesku. Ovo je horor!' I godinu dana kasnije, završimo u Engleskoj i to u njenom najružnijem delu - poručila je gđa Di Marija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.