UHAPŠEN REPREZENTATIVAC, MASTURBIRAO NA JAVNOM MESTU: Potpisao novi ugovor, pa se samozadovoljavao pred komšijama!
Farid El-Melali (u sredini), Foto: Profimedia

A izgleda mu nije prvi put

UHAPŠEN REPREZENTATIVAC, MASTURBIRAO NA JAVNOM MESTU: Potpisao novi ugovor, pa se samozadovoljavao pred komšijama!

On je i pre mesec dana bio optužen za istu stvar, ali tada svedok nije mogao da ga indentifikuje

Objavljeno:

Bizarne vesti stigle su iz Francuske. Jedan fudbaler u toj zemlji je u ponedeljak potpisao novi ugovor sa svojim klubom, da bi kasnije istog dana bio uhapšen zbog masturbacije na javnom mestu.

Farid el-Melali igra za francuski Anže i reprezentativac je Alžira, a u ponedeljak je potpisao novi ugovor s klubom. Produžio je vernost do juna 2023. godine. Međutim, 22-godišnji fudbaler je te iste večeri bio uhapšen.

Kako prenose francuski mediji, policija je ispitala El-Melalija, nakon što su ga njegove komšije prijavile zbog masturbacije na javnom mestu. Komšije su istakle da je to radio ispred zgrade.

- Nije targetirao nikoga i nije bio agresivan ni prema kome - rekla je advokatica fudbalera, ali time nije demantovala ono šta je El-Melali uradio.

Ipak, sam fudbaler nije priznao da je učinio ono zbog čega je bio ispitivan, tvrdeći da je mislio da je sam u dvorištu zgrade.

Tužilac je izjavio da je prošlog meseca bilo istih navoda protiv Alžirca, mada tom prilikom svedok nije bio u mogućnosti da ga identifikuje. Anže je objavio da će sačekati odluku suda pre nego što odluči kako će reagovati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.