DEJAN LOVREN NA STUBU SRAMA: Englezi ga razapeli zbog kontroverznih stavova! Čak je pisao i Bilu Gejtsu!
Dejan Lovren, Foto: EPA/Peter Powell

na naslovnicama

DEJAN LOVREN NA STUBU SRAMA: Englezi ga razapeli zbog kontroverznih stavova! Čak je pisao i Bilu Gejtsu!

- Dejan Lovren je prvi poznati fudbaler koji je javno podržao slobodu izbora po pitanju vakcina

Objavljeno:

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u žiži je javnosti u Engleskoj posle izjava o vakcinaciji protiv korona virusa, a završio je čak i na naslovnoj strani "Dejli mejla".

Pre dve nedelje je Lovren javno podržao hrvatskog političara Ivana Pernara i podstakao teorije zavere o štetnosti vakcine protiv virusa Covid-19 koja još uvek nije ni blizu pronalaska.

- Dejan Lovren je prvi poznati fudbaler koji je javno podržao slobodu izbora po pitanju vakcina. Hvala ti za hrabrost, napisao je Pernar na Instagramu, a Lovren mu je odgovorio emotikonom sklopljenih ruku.

Tu se fudbaler nije zaustavio, već je na Instagramu podelio i priču Davida Ikea, čuvenog teoretičara zavere kojem je čak i Jutjub obrisao nalog na tvoj platformi zbog povezivanja korona virusa i 5G mreža. Podržao je i teoretičara zavere Rašida Butara, a i poslao poruku Bilu Gejtsu, svetskom moćniku koji se povezuje sa celom ovom situacijom. Na Instagramu se Bil Gejts zavalio svim zdravstvenim radnicima, a Lovren mu je komentarisao:

- Gotovo je, Bile. Ljudi nisu slepi.

Nije puno prošlo, i eto Hrvata na naslovnici "Dejli mejla". Nakon jednog Srbina (Novaka Đokovića), za kratko vreme se i hrvatski sportstia našao na udaru engleske javnosti. Lovren je okarakterisan kao neko ko "podržava opasne ljude koji pričaju o mikročipovima" te je tamošnja javnost upozorena da fudbaler širi propagandu opasnih ljudi.

- Lovren je na Instagramu promovisao intervjue sa ljudima koji iznose opasne tvrdnje da se korona virus širi 5G mrežom i da će vakcinisanje protiv virusa uključivati ugradnju mikročipova. Liverpulov defanzivac je uz snimke stavio komentare 'Nećete nas ućutkati' i 'Nećete nas cenzurisati' uz pohvale Ikeu i Butaru. Lovren očito ne doživljava ono što se događa previše realno, stoji u tekstu.

U negativnom smislu je Lovrena prokomentarisao i čuveni Gari Lineker sledećim tvitom:

- Onda je najbolje da odmah prekinemo sva testiranja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.