DAO BIH 10 GODINA ŽIVOTA DA OSVOJIM TROFEJ SA VOJVODINOM: Samo Lalatović može ovako da 'naloži' ekipu posle korone!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

UVEK SE RADUJEMO NJEGOVIM IZJAVAMA

DAO BIH 10 GODINA ŽIVOTA DA OSVOJIM TROFEJ SA VOJVODINOM: Samo Lalatović može ovako da 'naloži' ekipu posle korone!

Još uvek, nažalost, nije poznato kada će sezona biti nastavljena, kao ni koliko utakmica će se odigrati do njenog završetka

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine, posle Partizana i Crvene zvezde su ponovo istrčali na teren u svom FC "Vujadin Boškov", posle više od mesec i po dana pauze zbog pandemije korona virusa.

Uz strogo pridržavanje svih propisanih mera Vlade Srbije, fudbaleri Vojvodine su pratili instrukcije trenera Nenada Lalatovića i ostalih članova stručnog štaba, čime su započeli pripreme za izvestan nastavak sezone.

- Najbitnije je to da smo svi živi i zdravi i da smo se vratili našim svakodnevnim obavezama na 'Vujadinu'. To smo jako dugo čekali i zato me raduju osmesi na licima igrača, jer se vidi da im je nedostajao njihov klub - rekao je Lalatović, prenosi klub.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Starsport©

- Što se tiče ove sedmice, danas ćemo imati samo uvodni trening sa loptom, a potom u utorak i sredu po dva treninga, u četvrtak jedan, u petak i subotu ponovo dva i u nedelju slobodan dan. Kako vreme bude odmicalo, treninzi će biti sve teži i teži, jer se moramo dobro spremiti za nastavak sezone - dodao je on.

Još nije poznato kada će sezona biti nastavljena, kao ni koliko utakmica će se odigrati do njenog završetka.

- Ako se bude igrao plej-of, očekuje nas sigurno još 11 utakmica, plus eventualno još četiri u Kupu, a lično i dalje smatram da bi to bilo pogubno za igrače. Medjutim, postoje stručniji ljudi koji će odlučiti o tome kako treba završiti sezonu - rekao je Lalatović.

- Kao trener, ja moram biti spreman na sve, baš kao i moji igrači - kazao je Lalatović i dodao da je plan kluba da se odigraju tri-četiri prijateljske utakmice nakon ukidanja vanrednog stanja.

On je istakao da Vojvodina ima odlične uslove za trening.

- Imamo šest terena i osam svlačionica, pa kad vidite sve ovo imate i veliku volju za radom... Što se mene lično tiče, imam ogromnu želju da sa Vojvodinom osvojim trofej i dao bih bukvalno 10 godina života da se to desi - zaključio je Lalatović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.