PROSIO SAM ISPRED PRODAVNICE I ŽIVEO NA ULICI: Teška životna priča legende svetskog fudbala!
Foto: Profimedia

ne žali se

PROSIO SAM ISPRED PRODAVNICE I ŽIVEO NA ULICI: Teška životna priča legende svetskog fudbala!

To ga je učinilo jačim

Objavljeno:

Legendarni fudbaler Patris Evra je neko ko vas nikada neće ostaviti ravnodušnim. Čovek koji pleni svojom pojavom i pozitivnom energijom oduševljava mase.

Život Francuza je u nekim momentima bio veoma težak, ali Evra se ne žali, već ističe da ga je sve to izgradilo kao osobu i da mu je drago što je prošao svašta na ulicama Pariza.

- Biću iskren, bilo je to teško detinjstvo, pošto sam imao mnogo braće i sestara. Nije bilo lako živeti na ulici. Bio sam u Parizu, na ulici, ponekad nismo imali novca za hranu. Ne plašim se da kažem da sam prosio ispred prodavnica. Bio sam ispred supermarketa i kada bih video nekog, upitao bih da li bi mogli da mi daju evro. Nekad su mi davali novac, nekad ne. Samo sam hteo da kupim sendvič - rekao je Evra u jednom podkastu i dodao:

- Bilo je teško, ali srećno vreme. Uvek sam bio srećan, ništa ne bih menjao. To me je izgradilo kao čoveka. Neki ljudi, kada uspete, video sam krajnji rezultat, vide superzvezdu, ali zapravno na ulici sam mnogo naučio i to mi je pomoglo da bude jači.

Evra iza sebe ima fanstastičnu karijeru, koju je završio 2018. godine u Vest Hemu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.