SJAJNA BEOGRADSKA PRIČA: Legenda Partizana zaustavila Šerbedžiju, a nećete verovati zašto!
Foto: Ana Paunković

hit

SJAJNA BEOGRADSKA PRIČA: Legenda Partizana zaustavila Šerbedžiju, a nećete verovati zašto!

- Bio sam golman Partizana i reprezentacije Jugoslavije, a poznat sam i po tome što mi je, u finalu turnira u malom fudbalu u dvorani Pionir, Rade Šerbedžija dao gol u rašlje' - rekao je Rade Zalad

Objavljeno:

Čuveni glumac Rade Šerbedžija se prisetio jednog zanimljivog detalja sa beogradskih ulica, a govorio je i o svojoj velikoj ljubavi prema fudbalu u intervjuu za "Večernji list".

Šerbadžija ističe da je obožavao generaciju crno-belij sa Šoškićem, Galićem i ostalima.

- Fudbal sam voleo ceo život. Igrao sam ga i po šest puta nedeljno kada ne bih snimao filmove. Kao klinac sam u Vinkovcima i trenirao fudbal. Sanjao sam da jednog dana budem fudbaler. Obožavao sam Vukasa, Zebeca, Milutinovića, Bobeka, Šekularca... Posle sam navijao za onu sjajnu generaciju Partizana s Galićem, Šoškićem, Jusufijem, Vukotićem... Posle sam igrao fudbal za veterane Slobode iz Podsuseda. Ne mogu zaboraviti ta naša druženja posle utakmica - rekao je Šerbedžija za "Večernji list".

Vladimir Dišljenković i Rade Zalad
Vladimir Dišljenković i Rade Zaladfoto: Starsport©

Nedavno je imao susret sa Redetom Zaladom u Beogradu, koji je bio i više nego interesantan.

- Nedavno me u Beogradu, na kiosku dok sam kupovao novine, zaustavio neki visoki čovek. Spustio je svoju ogromnu šaku na moje rame i rekao: 'Ja se zovem Rade Zalad. Bio sam golman Partizana i reprezentacije Jugoslavije, a poznat sam i po tome što mi je, u finalu turnira u malom fudbalu u dvorani Pionir, Rade Šerbedžija dao gol u rašlje'. Možete zamisliti kako sam glumio te večeri u Beogradskom u kojem smo gostovali s našim hitom 'Ko se boji Virdžinije Vulf' - istakao je Šerbedžija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.