NE MOGU DA VIDIM PORODICU, OVO JE NAJTEŽI PERIOD ZA MENE: Fudbaler Mančester sitija jedva čeka da se nastavi sezona
Foto: Reuter

teško

NE MOGU DA VIDIM PORODICU, OVO JE NAJTEŽI PERIOD ZA MENE: Fudbaler Mančester sitija jedva čeka da se nastavi sezona

Tokom jučerašnjeg sastanka klubova i uprave lige razgovaralo se o tome gde bi se igrale utakmice, verovatno na neutralnom terenu, na osam do 10 stadiona

Objavljeno:

Fudbaler Mančester sitija Emerik Laport rekao je da odluku o nastavku fudbalske sezone treba da donesu medicinski stručnjaci.

Klubovi Premijer lige žele da završe ovu sezonu, koja je gotovo pre dva meseca prekinuta zbog pandemije korona virusa. Iako se pominje 8. jun, za sada nije poznato kada će se fudbal nastaviti.

Tokom jučerašnjeg sastanka klubova i uprave lige razgovaralo se o tome gde bi se igrale utakmice, verovatno na neutralnom terenu, na osam do 10 stadiona.

"Za nas nije isto da li počinjemo sezonu za nedelju dana ili za mesec dana. Vesti mogu da budu dobre, ali najvažnije je zdravlje igrača. Čekamo šta će eksperti reći o tome, a to je najvažnije. Oni su najbolji u svom poslu i pokušaće da donesu najbolju odluku za sve", rekao je Laport, preneo je Skaj.

foto: EPA/Peter Powell

On je dodao da mu mnogo nedostaje fudbal. "Želim ponovo da igram i treniram, mislim da prvi put u životu nisam ovoliko dugo igrao. Nadam se da ćemo se uskoro vratiti na teren i u Ligu šampiona", naveo je francuski fudbaler.Mnogi fudbaleri su morali da se izoluju od svojih porodica kako bi sprečili širenje zaraze, a rekli su da im je to jedna od najtežih stvari u karantinu."Teško je što ne mogu da vidim moju porodicu, ali uživam u karantinu pošto sam u Mančesteru sa devojkom i mačkom. Samostalno živim od 12. godine i za mene je uobičajeno da budem odvojen od porodice. Najteže je to što ne znam kada ću moći ponovo da ih vidim", rekao je on.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.