CRN DATUM ZA ADEMA LJAJIĆA: Na današnji dan ga je trener tukao, a sada ga Bešiktaš tera iz kluba!
Adem Ljajić, Foto: EPA/Tolga Bozoglu

NE VOLI 2. maj

CRN DATUM ZA ADEMA LJAJIĆA: Na današnji dan ga je trener tukao, a sada ga Bešiktaš tera iz kluba!

Čelnici su mu poručili da se spremi za napuštanje ekipe

Objavljeno:

Adem Ljajić je bio ljubimac navijača Bešiktaša prethodnih sezona, klub sa Bosfora je sve učinio da otkupi njegov ugovor od Torina, ali na kraju, sve se promenilo.

Došao je novi trener Sergen Jaljčin, kod koga Srbina iz Novog Pazara nema ni na mapi, kada je teren u pitanju.

Dok traje pandemija korone, Ljajić je dobio poruku od uprave da nije u planovima za narednu sezonu i da neće biti u opticaju za tim. Situacija nije jednostavna, jer je došlo do konflikta između Ljajića i uprave kluba.

Kako pišu turski mediji, crno-beli su imali ponudu od 5.000.000 evra za Ljajića, ali on nije hteo da ide. Ne zna se ko ga je tražio, ali nudio je manju platu srpskom reprezentativcu koji je zato rekao - NE.

Čelnici su mu posle toga poručili da se spremi za napuštanje ekipe, jer ga u Bešiktašu od jeseni sigurno neće biti. Ili će prihvatiti transfer ili će biti poslat na pozajmicu u Sivas, koji se javio da je spreman da prihvati Adema, s tim što bi plaćao 60 odsto njegove plate, a ostatak bi morao da pokrije Bešiktaš.

Turci već imaju spremnu zamenu za njega. Novi igrač Bešiktaša trebalo bi da bude Argentinac Nikolas Niko Gaitan, koji je prvi deo sezone proveo u Čikago Fajeru, a prolećni u Lilu.

Inače, na današnji dan mu se dogodila najbizarnija scena u karijeri. Tuča na klupi sa tadašnjim trenerom Fiorentine Deliom Rosijem.

On je zamenio Srbina, koji mu je ironično aplaudirao prilikom izlaska s terena i dobacio: „Bravo, ti si sad veliki“. Ljajić je nešto dodatno opsovao na srpskom, a trener je to razumeo, jer je vodio kroz karijeru veliki broj igrača sa prostora Balkana. I nasrnuo je svom snagom na Ljajića.

2. maj je definitivno datum koji Adem nikada neće preboleti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.