ANJELI ZVAO RONALDA: Ovo je dokaz da se Serija A nastavlja - poznato je i kad!
Ronaldo i Dibala, Foto: EPA/Luca Zennaro

PREDSEDNIK KONTAKTIRAO NAJBOLJEG IGRAČA

ANJELI ZVAO RONALDA: Ovo je dokaz da se Serija A nastavlja - poznato je i kad!

Vrhuška Juvea se polako sprema za nastavak sezone

Objavljeno:

Ako je verovati italijanskim medijima, prema saznanjima koja imaju, Serija A će se nastaviti u junu.

Zašto oni to tvrde? Zato što je Andrea Anjeli, prvi čovek Juventusa, lično zvao Kristijana Ronalda da se vrati u Torino sa Madeire, rodnog ostrva.

Uprava ovog kluba je kontaktirala i ostalih osmoricu stranaca koji su pušteni da idu kućama dok traje haos oko koronavirusa u Italiji.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo foto: EPA

Spekulisalo se da Ronaldo ne želi da se vrati, ako nije siguran da će prvenstvo biti nastavljeno, jer jednostavno neće da rizikuje. On je na Madeiri od početka marta, izazvalo je mnogo "podignutih obrva" što je trenirao na terenu svog nekadašnjeg kluba Nasionala, iako je zabranjeno, odnosno, sportski objekti su zatvoreni.

Ronaldo želi da igra, ali ne i da se vraća u Italiju, ako je i dalje neizvesno hoće li prvenstvo biti nastavljeno. Sada je izgleda dobio garancije od Anjelija.

Mediji su spekulisali, doduše u Španiji, da je neko iz njegove svite dojavio da je Dibala i dalje bolestan, ali se oglasila devojka Argentinca koja je rekla da to nije istina i da je "La Hoja" bio negativan na ponovljenim testovima posle bolesti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.