SUPERLIGAŠ U PONEDELJAK KREĆE S TRENINZIMA POSLE 50 DANA: Vodiće se računa o svim Vladinim merama opreza!
Fudbaleri Voždovca se u ponedeljak vraćaju treninzima, Foto: Starsport©

Najzda na terenu

SUPERLIGAŠ U PONEDELJAK KREĆE S TRENINZIMA POSLE 50 DANA: Vodiće se računa o svim Vladinim merama opreza!

Voždovčani su poslednji trening imali 15. marta

Objavljeno:

Fudbaleri Voždovca će u ponedeljak nastaviti rad na svom stadionu i tako otpočeti pripreme za potencijalni nastavak sezone, saopštio je danas taj superligaš.

Kako se ističe, treninzi će se odvijati uz poštovanje mera koje je propisao Krizni štab Vlade Srbije za suzbijanje pandemije virusa Kovid–19.

To znači da će na treningu biti prisutno najviše 10 osoba, uključujući i trenera. Još dve osobe mogu prisustvovati treningu, a to će biti članovi lekarske ekipe Voždovca koji vode računa o zdravlju ekipe.

- Nadamo se da ćemo uz poštovanje svih propisanih mera svi zajedno uspeti da pobedimo korona virus i vratimo se na teren u takmičarskim mečevima što pre - naveo je Voždovac.

Fudbaleri Voždovca nisu trenirali od 15. marta
Fudbaleri Voždovca nisu trenirali od 15. martafoto: Starsport©

Fudbaleri Voždovca su se poslednji put okupili na treningu oporavka 15. marta, jutro nakon utakmice sa Partizanom u okviru 26. kola Superlige Srbije, tako da će rad nastaviti nakon tačno 50 dana.

U međuvremenu ekipa je bila u stalnom kontaktu održavajući sastanke sa stručnim štabom putem video poziva. Na taj način su se održavali i treninzi kako bi igrači što spremniji dočekali početak trenažnog procesa.

U saopštenju kluba se navodi i da je Voždovac doprineo borbi protiv širenja novog virusa donacijama koje je uputio zdravstvenom sistemu Srbije u okviru akcije Fudbalskog saveza Srbije, ali i odgovornim ponašanjem svojih fudbalera i zaposlenih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.