PREDSEDNIK SAVEZA SILOVAO I UZNEMIRAVAO FUDBALERKE: Svaka koja nije htela da spava s njim, bila je izbačena!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Užas

PREDSEDNIK SAVEZA SILOVAO I UZNEMIRAVAO FUDBALERKE: Svaka koja nije htela da spava s njim, bila je izbačena!

Strašne optužbe na račun prvog čoveka haićanskog fudbala

Objavljeno:

Strašan skandal zadesio je fudbal kao sport, a uzdrmao celu jednu državu. Predsednik fudbalskog saveza Haitija, Iv Žan Bart optužen je za silovanje i seksualno uznemiravanje mladih fudbalerki.

Britanski "Gardijan" otkrio je strašan skandal u čijem je epicentru prvi čovek haićanskog fudbala još od 2000. godine i koji je poznatiji pod nadimkom "Dadu".

Posle dojava iz izvora bliskih fudbalskom kampu za mlade fudbalerke na Haitiju, ali i na osnovu svedočenja pojedinih žrtava i njihovih porodica, "Gardijan" je objavio tekst da je Dadu čim bi spazio neku mladu, lepu i zgodnu fudbalerku, odmah tražio da ima seksualne odnose s njom, ili će ona u suprotnom biti izbačena iz kampa.

Iv Žan Barta je negirao ove optužbe
Iv Žan Barta je negirao ove optužbefoto: Printscreen/Youtube/Radio Television Caraibes

Incidenti su se navodno dogodili u prethodnih 5 godina. A nekoliko fudbalerki je navodno bilo izbačeno iz kampa uprkos tome što su imale odnose sa Bartom. Jedna od njih je čak i morala da abortira, pošto je ostala u drugom stanju.

- Bila je jedna žena koja je radila u kampu i stalno vršila pritisak na devojke da imaju seks sa Daduom. Kada bi video zgodnu devojku Dadu bi poslao ženu da joj zapreti kako će biti izbačena iz kampa. Devojke su se potom bacale u plač, a žena im stavljala do znanja da je jedini način da izbegnu izbacivanje da pričaju sa Daduom. Tog trenutka mlada devojka nije imala nikakv drugi izbor i morala je da se stavi u poziciju da bude sekusualno uznemiravna - ispričao je jedan od svedoka svega što se dešavalo u kampu.

Iv Žan Bart je negirao ove optužbe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.