MARKO NIKOLIĆ NA UDARU RUSA: Žestoki napadi na Srbina - brani ga legendarni Hrvat!
Marko Nikolić, Foto: Starsport©

burno

MARKO NIKOLIĆ NA UDARU RUSA: Žestoki napadi na Srbina - brani ga legendarni Hrvat!

- Ako ga Lokomotiva stvarno izabere, neće pogrešiti - kaže Olić

Objavljeno: 21:02h

Bivši hrvatski fudbaler Ivica Olić stao je u obranu Marka Nikolića, koji se našao na udaru ruske javnosti nakon što je doveden u vezu sa moskovskom Lokomotivom.

Bivšeg reprezentativca Hrvatske su ruski mediji kontaktirali, kao čoveka koji je dobro upoznat u balkanski, ali i tamošnji fudbal jer je četiri godine nastupao za CSKA.

- Nekoliko godina poznajem Marka Nikolića, pažljivo pratim njegov rad, generacija smo, pošto smo rođeni iste godine, s tim da je on postao trener znatno pre mene. I već je imao uspehe i u Olimpiji, i u Partizanu i u Videotonu. Ako ga Lokomotiva stvarno izabere, neće pogrešiti.

foto: Starsport©

- Kvalitetnim radom potvrdiće Nikolić da je ispravan izbor, 100 odsto sam siguran da će uspeti u Moskvi! Uprkos manjku godina, može se reći da je već sad iskusan trener. Posvećen je fudbal, analizira, radi na sebi. Za nekoliko godinama vidim ga u jakoj ligi, u još boljem timu. Sve navodi na taj zaključak. Marko zna šta želi od svog tima. Igrači će već na prvom treningu shvatiti s kakvim će stručnjakom da sarađuju -rekao je Olić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.