KORONA MU JE ZAUSTAVILA PREGOVORE: Nikola Maksimović čeka da sve prođe pa da potpiše ugovor!
Nikola Maksimović o situaciji u Italiji, Foto: Printscreen/Arenasport

u izolaciji je

KORONA MU JE ZAUSTAVILA PREGOVORE: Nikola Maksimović čeka da sve prođe pa da potpiše ugovor!

Kako kaže sva ova dešavanja će se odraziti na situaciju u italijanskom fudbalu

Objavljeno:

Nikola Maksimović, fudbaler Napolija, i sam se već nedeljama nalazi u kućnom karantinu koji je na snazi u celoj Italiji koja je teško pogođena pandemijom koronavirusa.

Tek ove nedelje je počelo ublažavanje nekih mera na Apeninskom poluostrvu posle dva meseca borbe sa virusom Covid-19, ali srpski reprezentativac i dalje ne zna kada će on i ostali fudbaleri u italijanskim klubovima moći da se vrate treninzima.

- Ništa još nije poslato, ne očekujemo da ćemo 4. maja početi sa individualnim treninzima. Mislim da je neki datum 18. maj, svi smo u stanovima, karantinima, ne izlazimo. Radimo po planu koji nam šalju naši kondicioni treneri - rekao je Maksimović za "Arena sport".

Nikola Maksimović je u kućnoj izolaciji u Napulju
Nikola Maksimović je u kućnoj izolaciji u Napuljufoto: Printscreen/Streamja

Napulj je poznat kao turistički grad, pa postoji bojazan da kada jednom krenu stvari da se vraćaju u normalu, da bi mogao da usledi drugi udar koronavirusa usled ogromnih gužvi koje će se ponovo stvoriti na ulicama tog grada.

- Kada vidite da se ne kreću ljudi, da sve je zatvoreno, sva mesta koja volimo da obilazimo... Kapri, Sorento, Amalfi... Ima ih mnogo, biće problem, dosta će se sve odraziti na stanovništvo. Nadam se da ćemo da krenemo sa fudbalom konačno, naš posao je da budemo na terenu, a te uslove nemamo. Mislim da je ideja da se prvo igra polufinale Kupa Italije, ali kada će to biti, ne zna se.

Iskusni štoper je trebalo da potpiše novi ugovor sa italijanskim klubom posle odličnih partija ove sezone, međutim, to je za sada na čekanju.

- Pregovarali smo pre ove situacije, pričali su sa menadžerom, rad sam da ostanem u Napoliju, isto je i sa njima, verujem da ćemo naći zajednički jezik oko svega - dodaje Maksimović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.