KARTA NA KOJU IGRAJU SE ZOVE KEŽMAN: Engleski velikani pokušavaju da pridobiju Sergeja Milinkovića Savića!
Sergej Milinković Savić biće na raskrsnici sledećeg leta, Foto: AP

šta li će odlučiti

KARTA NA KOJU IGRAJU SE ZOVE KEŽMAN: Engleski velikani pokušavaju da pridobiju Sergeja Milinkovića Savića!

Totenhem se nada da će igračev menadžer poslušati Murinja, a Čelsi se nada da će bivši saigrači Lampard i Makelele da ga ubede da SMS izabere plavo

Objavljeno:

Kome će se carstvu privoleti Sergej Milinković Savić? Kako sada stvari stoje neće biti nimalo lako srpskom fudbaleru da odabere u kom velikanu će nastaviti karijeru, a non-stop se pojavljuju neki novi timovi u trci za njegov potpis.

Odavno je poznato da je na listi želja Juventusa, Real Madrida i PSŽ-a, a sad su ozbiljno rešili da se u sve umešaju Totenhem i Čelsi, koji imaju i skrivene adute za pregovore.

Kalčomerkato prenosi, da s obzirom da je poznato da je menadžer SMS-a Mateja Kežman, Totenhem će pokušati preko trenera Žozea Murinja da se izbori sa konkurencijom i pridobije srpskog vezistu, jer je poznato da su Kežman i Murinjo sarađivali u Čelsiju i da su ostali u dobrim odnosima.

Mateja Kežman je menadžer Milinkovića Savića
Mateja Kežman je menadžer Milinkovića Savićafoto: Printscreen/Instagram/kezman888

Na sličnu kartu će zaigrati i Čelsi čiji trener Frenk Lampard, kao i njegovi pomoćnici Klod Makelele i Petr Čeh, su takođe bili Kežmanovi saigrači u Čelsiju, pa će preko njega pokušati da ubede Sergeja da izabere "plavce".

Svoju priliku će vrebati i Mančester junajted.

Cena srpskog fudbalera je još nepoznanica, a mediji spekulišu da predsednik Lacija Klaudio Lotito neće pristati na manje od 100.000.000 evra.

Ipak, pandemija koronavirusa će sigurno uticati na abnormalne cene u svetu fudbala, a da li će i gde će Milinković-Savić završiti, saznaćemo u letnjem prelaznom roku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.