Mihajloviću konačno legla 3.000.000 od Sportinga: Hteli da ga prevare, ali su na kraju platili svaku paru!
Miha u dobrom društvu, Foto: EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

DOBRO SU SE SETILI

Mihajloviću konačno legla 3.000.000 od Sportinga: Hteli da ga prevare, ali su na kraju platili svaku paru!

On je ugovor potpisao sa jednom upravom Sportinga, koja je posle nekoliko dana smenjena, zbog čega je odmah dobio otkaz, ne odradivši nijedan trening u glavnom gradu Portugala

Objavljeno:

Napokon! Siniša Mihajlović je konačno uspeo da dobije 3.000.000 evra od lisabonskog Sportinga, i to bukvalno u poslednjim momentima zakonskog roka da tako nešto urade.

Sporting je imao rok do 30. aprila da isplati dug srpskom stručnjaku, po odluci suda još od prošle godine.

- Sve je isplaćeno - rečeno je iz kluba portugalskom listu Rekord.

Mihajlović je dobio 3.000.000 evra zbog otkaza koji je dobio u junu 2018. godine, samo 12 dana pošto je promovisan u novog trenera. Nije imao vreman čak ni da odradi trening sa timom.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: EPA/Giorgio Benvenuti

On je ugovor potpisao sa jednom upravom Sportinga, koja je posle nekoliko dana smenjena. A, nova mu je uručila otkaz i dovela novog trenera. Novi čelnici su uporno izbegavali da isplate novac Mihajloviću tvrdeći kako je tih 12 dana bio – probni rad.

Međutim, Sud za sportsku arbitražu nije naseo na taj trik i presudio je u korist srpskog trenera. Istina, Miha je tražio 10.000.000 evra odštete, ali je dobio 3.000.000. Sporting je najpre imao rok do 31. decembra da sve plati, ali mu je FIFA izašla u susret i pomerila krajnji datum za poslednji dan aprila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.