VAZURA IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU USRED POLICIJSKOG ČASA: Funkcioner Partizana može ozbiljno da nadrlja zbog toga!
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

sudar

VAZURA IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU USRED POLICIJSKOG ČASA: Funkcioner Partizana može ozbiljno da nadrlja zbog toga!

Veći je problem što je Vazura prekršio zabranu kretanja posle 18 časova zbog pandemije, a ako nije imao specijalnu dozvolu, suočava se sa prilično velikom kaznom

Objavljeno:

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura danas popodne je izazvao lakšu saobraćajnu nesreću i to u vreme zabrane kretanja zbog pandemije!

Vazura je vozeći svoj automobil u blizini mesta stanovanja predsednika crno-belih Milorada Vučelića udario u drugo vozilo, a oba vozača su konstatovala da šteta nije velika. Povređenih nije bilo, prenose beogradski mediji.

Veći je problem što je Vazura prekršio zabranu kretanja posle 18 časova zbog pandemije, a ako nije imao specijalnu dozvolu, suočava se sa prilično velikom kaznom.

foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

Ukoliko mu je ovo prvi prekršaj takve vrste moraće da plati 50.000 dinara, a u slučaju da je delo ponovio biće kraći za iznos od 100.000 do 150.000 dinara.

Uz direktora je na ulici bio i Milorad Vučelić, koji ima 71 godinu i za njega nije važila mera zabrane kretanja jer spada u kategoriju starijih osoba kojima je dozvoljeno da prošetaju od 18 časova, ali samo 600 metara od kuće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.