DIJEGO KOŠTA IMA DA SE PUŠI OD ODOGOVORA DOKTORKE MARIJANE KOVAČEVIĆ: Nisam mu ja kriva što igra loše već 6 godina!
Dijego Košta je rekao da mu terapije kod Marijane Kovačević nisu pomogle, Foto: EPA/Peter Powell

otkrila je sve

DIJEGO KOŠTA IMA DA SE PUŠI OD ODOGOVORA DOKTORKE MARIJANE KOVAČEVIĆ: Nisam mu ja kriva što igra loše već 6 godina!

Doktorka iz Beograda je ispričala sve kako je bilo

Objavljeno:

Dijego Košta je u ponedeljak za španske medije izjavio da se kaje što je dolazio u Beograd na čuvene tretmane kod dr Marijane Kovačević uoči finala Lige šampiona 2014. godine kako bi zalečio povredu i bio spreman za utakmicu.

Brazilac sa španskim pasošem je ispričao da mu terapije konjskom placentom nisu pomogle, samo trenutno, te da bi bilo bolje da nije ni bio na tretmanima, jer bi bilo bolje za Atletiko da je neki drugi i zdravi igrač nastupio umesto njega u finalu.

- Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod doktorke. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete - rekao je između ostalog Košta.

dr Marijana Kovačević je odgovorila Dijegu Košti
dr Marijana Kovačević je odgovorila Dijegu Koštifoto: EPA/Peter Powell

Međutim, ubrzo je stigao odgovor i od doktorke Kovačević, čiji je rad od početka bio pod "velom tajne" i koja je svojim tretmanima pomogla brojnim fudbalerima da se brže oporave od nekih teških povreda.

- Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro - rekla je doktorka Kovačević za "Novosti", a potom i dodala:

- Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio - ispričala je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.