ITALIJANSKI MEDICINAR STAVIO SMS-OVO IME I BROJ NA MANTIL: To ga čini gvozdenim!
Sergej Milinković Savić, Foto: EPA/Ricardo Antimiani

borba sa koronom

ITALIJANSKI MEDICINAR STAVIO SMS-OVO IME I BROJ NA MANTIL: To ga čini gvozdenim!

„Zdravo Sergej, ovih dana su se pojavila odela Kjelinija, Markizija, Imobilea i drugih. Ja sam izabrao tebe"

Objavljeno:

Obuci mantil, stavi masku i rukavice, i udri na koronu! Pa još ako ti snagu daje Srbin, eto u najavi trijumfa nad užasnim protivnikom.

Italijanski medicinar je, tvrdi, pronašao dodatno oružje u borbi za spasavanje što više života u svojoj zemlji, snažno pogođenoj opakim virusom. Na zadnjem delu svog mantila napisao je „Sergej 21" (kako piše na dresu Milinkovića Savića u Laciju), jer veruje da će tako biti jači.

foto: Printscreen/Twitter

„Zdravo Sergej, ovih dana su se pojavila odela Kjelinija, Markizija, Imobilea i drugih. Ja sam izabrao tebe, jer s Narednikom (Serđente na italijanskom, Sergejev nadimak među navijačima Lacija) na ramenima, moj laboratorijski mantil postaje gvozden“, napisao je taj zdravstveni radnik ne želeći da otkrije identitet.

On je dodao da kolege i sebe ne smatra herojima, iako to jesu u očima cele Italije, naravno i srpskog reprezentativca u rimskom klubu kome je nastavio obraćanje u pismu.

„Umesto toga, nastavite da nam pružate mnogo radosti i, ako je to moguće, najsmejte mi se uživo. To bi bio san, jedna od najlepših stvari. Zapravo, kad bih mogao da vas upoznam i dobijem vaš dres, to bi me obradovalo. Zagrljaj, Naredniče“, poručio je italijanski medicinar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.