VULETIĆ ODMAH ODGOVORIO BORJANU: Pominjao je Prosinečkog i Oluju - Krajina je pala bez ispaljenog metka!
Foto: Starsport©

bukti rat

VULETIĆ ODMAH ODGOVORIO BORJANU: Pominjao je Prosinečkog i Oluju - Krajina je pala bez ispaljenog metka!

Nakon opširnog izlaganja Borjana na pomenutu situaciju oko Knina, odmah se oglasio i Vladimir Vuletić i odgovorio mu

Objavljeno: 13:59h

Pravi rat vode Vladimir Vuletić i Milan Borjan posle jednog tvita potpredsednika Partizana.

Nakon opširnog izlaganja Borjana na pomenutu situaciju oko Knina, odmah se oglasio i Vladimir Vuletić i odgovorio mu.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Problem sa medijskom slikom Srbije danas je u tome “što je novo sada doba i pravila nova važe. Istina važna nije, važno je šta se kaže. Uz nešto malo para da kupe sitne duše i dva-tri novinara da tvoju metu sruše. Kad ti neko na put stane i učini da nestane.

Ko ti čini mnogo zala nek’ pogine od skandala. Kad narod nema hleba, mi znamo šta mu treba. Neka skandale guta umesto svinjskog buta! Kad raja glavu digne, nek’ novi tiraž stigne. Lakše se trpe muke kad čitaš tudje “bruke”.” Oni koji partizanovce nazivaju godinama ustašama, franjevcima i zagrepčanima, zaboravljaju da im je jedan od klupskih osnivača bio Slavko Komar (i ne, Tudjman nikad nije bio predsednik FK Partizan, već TK Partizan i JSD Partizan) a predsednik Skupštine Nikola Bugarčić-Zver, ujedno i upravitelj Golog otoka na kojem su smrt i patnju pronašli mnogi Srbi.

Medjutim, istine radi, onima koji se bave mojim retvitovima prezentujem istorijat cele ove priče (jer je istorija učiteljica života!). Tako će svi shvatiti da “bez budala tupaga pogleda, bi l’ umovi mogli blistat svijetli?”

foto: Prinstcreen / Tviter

Naš Milan zna da je Krajina pala bez ispaljenog metka ali i zna da je uprava njegovog sadašnjeg kluba nakon “Oluje” za trenera postavila čoveka koji učestvuje u izgradnji spomenika “Oluji” u Kninu. Sledstveno svemu ovome, kod njega je u pitanju klasičan error mentalis.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.