TADIĆ NE MOŽE DA SE POMIRI SA NEPRAVDOM: Njegove reči jasno govore koliko mu je stalo do titule!
Foto: EPA/MAURICE VAN STEEN

besan

TADIĆ NE MOŽE DA SE POMIRI SA NEPRAVDOM: Njegove reči jasno govore koliko mu je stalo do titule!

Srpski vezista je istakao da bi pristao i na to da igra susret sa AZ-om za titulu s obzirom na to da dva tima imaju jednak broj bodova, samo da Holandija dobije prvaka

Objavljeno:

Fudbaler Ajaksa Dušan Tadić bio je nezadovoljan nakon odluke da se holandska Eredivizija okonča, te da ta zemlja u ovoj sezoni nema šampiona.

Srpski vezista je istakao da bi pristao i na to da igra susret sa AZ-om za titulu s obzirom na to da dva tima imaju jednak broj bodova, samo da Holandija dobije prvaka.

– Ne bi bila katastrofa da bilo ko bude šampion. Nije fer da prvaka ne bude. Igram fudbal za pobeđivanje utakmica i osvajanje titula. Pristao bih i na to da igramo doigravanje sa AZ-om za trofej šampiona. Ipak, ako smo dobili najbolje mesto u Ligi šampiona, onda treba da dobijemo i titulu – rekao je Tadić.

foto: Starsport©

Povratka više nema, ima samo nezadovoljnih. Sada se postavlja pitanje kada će klubovi u Holandiji moći da se vrate treninzima.

– Bilo bi dobro da treniramo u malim grupama, onako kako to čine u Nemačkoj. Jasno je da nam je prvi fokus sopstveno zdravlje i trudimo se da pomognemo svima kako bi nam se život vratio u normalu – kazao je Tadić.On je ove sezone postigao 16 pogodaka i zabeležio 21 asistenciju na 42 zvanične utakmice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.