TOTIJEV SIN U LACIJU? Nisam idiot... Nekad sednem u autu i borim se da ne zaplačem!
Toti i njegov sin Kristijan, Foto: EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

objasnio o čemu se radi

TOTIJEV SIN U LACIJU? Nisam idiot... Nekad sednem u autu i borim se da ne zaplačem!

Na ružan način je napustio Romu

Objavljeno: 14:44h

Frančesko Toti, legenda italijaskog fudbala i ikona Rome, je razgovarao putem Instagrama sa čuvenim Alesandrom Del Pjerom.

Pre nekoliko godina Toti je rekao kako nikad ne bi stao na put svom sinu ako bi on poželeo igrati za Lacio, ali sada je malo promenio mišljenje.

Pokušao je pojasniti što je tačno mislio, a otkrio je i kako bi njegov sin reagovao bez obzira na to što bi mu on predložio.

- Rekao sam da bih odgovorio na poziv da me zove neko iz Milana, Lacija ili Juventusa - rekao je Toti.

foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

- Naravno, to ne znači da bih pristao. Kristijan je kao i ja, rekao bi im ne. Nisam idiot da dovedem Kristijana u Lacio. Zar zaista mislite da bih to napravio?"

Toti je celu svoju karijeru proveo u Romi, a nedavno je otkrio i kako se nosi s odlaskom iz kluba koji je napustio zbog neslaganja s ljudima koji ga vode.

foto: EPA/ GIUSEPPE LAMI

Kad se penzionisao, Toti je kratko radio kao jedan od direktora u klubu, ali je dao ostavku nakon što je istaknuo da nije zadovoljan načinom na koji predsjednik Džejms Palota vodi klub.

- Dok god je situacija ovakva, neću nogom kročiti u Trigoriju. Svaki put kad svog sina Kristijana dovedem na trening, ostanem ispred vrata. Nekad sednem u autu i borim se da ne zaplačem kad se setim da nakon 30 godina ne mogu nogom zakoračiti ovde - rekao je Toti.

foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

- Otišao sam i to je to. I dalje imam puno prijatelja iza tih vrata. Svako malo me sin pita da ga dođem gledati, ali ne mogu, ubilo bi me to - zaključio je Toti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.