ZVEZDA DOBILA VELIKO POJAČANJE: Crveno-beli će imati ogromnu pomoć u finišu šampionata!
Foto: Starsport©

konačno

ZVEZDA DOBILA VELIKO POJAČANJE: Crveno-beli će imati ogromnu pomoć u finišu šampionata!

Brojni pozitivni komentari zvezdaša i tople reči podrške sve govore o akciji

Objavljeno:

Velika akcija Crvene zvezde pomoći članovima kluba i veteranima starijim od 65 godina završila je i deveti dan. Veljko Simić i Seku Sanogo danas su donosili darove i dobro raspoloženje u domove starijih zvezdaša.

Dve kese darova, jedan potrošački koji je obezbeđen uz pomoć ekskluzivnog beting partnera kompanije „Mocart“ i drugi sastavljen od suvenira kluba, Simić i Sanogo se velikim zadovoljstvom su raznosili na opštini Novi Beograd. Veliko zimsko pojačanje, iskusni vezista iz Obale Slonovače oporavio se od povrede zadobijene još na pripremama u Turskoj, trenira po planu i programu stručnog štaba.

- Čim sam se oporavio sa velikom radošću sam se odazvao pozivu da učestvujem u ovoj sjajnoj akciji. Oduševljen sam idejom Crvene zvezde da se u ovim teškim vremenima i na ovaj način oduži starijim zvezdašima. Iskazali su solidarnost jer je zapravo toj populaciji bilo i najteže u izolaciji. Bilo mi je pravo zadovoljstvo da učestvujem danas u akciji, svima smo poželeli dobro zdravlje i da se uskoro vidimo na stadionu – istakao je Sanogo.

foto: FK Crvena zvezda

Veljko Simić nije krio zadovoljstvo akcijom koja je po realizaciji jedinstvena u svetu. Bilo je klubova koji su se odlučivali da pomognu navijače, ali jedino je zvezdašima na kućni prag stizao neko od prvotimaca i na taj način im ukazivao mali znak pažnje. Brojni pozitivni komentari zvezdaša i tople reči podrške sve govore o akciji.

- Suočavao se svi sa teškim danima i raduje me da smo mi mlađi mogli koliko toliko da pomognemo naše starije zvezdaše. Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ovu dužnost, lepo je bilo videti sve te ljude. Nadam se da ćemo se svi uskoro videti na Marakani da nastavimo tamo gde smo stali - rekao je Simić.

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.