NEOBUZDANE ZVEZDE ARSENALA NON-STOP KRŠE PROPISE ZA VREME PANDEMIJE: Albanac izašao u provod, drugi igra fudbal...
Granit Džaka je sa Davidom Luizom prekršio mere socijalne distance, Foto: EPA/Andy Rain

baš ih briga za pandemiju

NEOBUZDANE ZVEZDE ARSENALA NON-STOP KRŠE PROPISE ZA VREME PANDEMIJE: Albanac izašao u provod, drugi igra fudbal...

A u klubu pojma nemaju šta se dešava

Objavljeno:

Fudbalske zvezde u Engleskoj niko ne može da obuzda za vreme pandemije koronavirusa, niti da ih smiri i natera da poštuju propisane mere prevencije.

Gotovo svakog dana je neki novi fudbaler prekršio naredbe i preporuke britanske Vlade za vreme pandemije, a sada su to učinila čak četvorica igrača Arsenala, i to svi na različite načine.

Nikolas Pepe, Granit Džaka, Aleksandr Lakazet i David Luiz nisu poštovali propise i našli su se na udaru javnosti nakon što ih je tabloid "San" uhvatio kako se ne drže socijalne distance i drugih mera.

I Aleksandr Lakazet i Nikolas Pepe su uhvaćeni van svojih domova u društvu
I Aleksandr Lakazet i Nikolas Pepe su uhvaćeni van svojih domova u društvufoto: EPA/Andy Rain

Pepe, koji je najskuplje plaćeni igrač u istoriji "tobdžija", je otišao na mali fudbal sa desetak prijatelja. Lakazet je snimljen u jednoj auto-perionici, a Granit Džaka i David Luiz su zajedno izašli u grad.

Kada su iz "Sana" pozvali klub da ih pitaju znaju li šta im fudbaleri rade dok su na snazi vanredne mere, koje oni očito krše, na "Emirejtsu" nisu imali odgovor.

- Hvala vam što ste nam to javili. Pričaćemo s našim igračima - rekao je portparol Arsenala "Sanu", a posle je dodao da su se najpre čuli sa Pepeom i podsetili ga da se pridržava svih smernica.

Podsećamo da su prethodnih dana i nedelja u kršenju propisa uhvaćeni Žoze Murinjo, Musa Sisoko, Serž Orije, Džek Griliš, a Kajl Voker je čak organizovao i orgije u svojoj vili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.