NE ŽELIMO DA NAM IŠTA BACI SENKU NA 3. UZASTOPNU TITULU: Terzić doneo važnu odluku pred nastavak sezone!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

SLAŽETE LI SE SA NJIM?

NE ŽELIMO DA NAM IŠTA BACI SENKU NA 3. UZASTOPNU TITULU: Terzić doneo važnu odluku pred nastavak sezone!

Generalni direktor srpskog šampiona smatra da je zdravlje na prvom mestu

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se povodom vesti da bi sezona u Srbiji mogla da bude nastavljena 19. maja.

U "Ljutice Bogdana" veruju da će se otvoriti mogućnost za odigravanje preostalih superligaških mečeva, ali su spremni da prihvate svaku odluku koju bude doneo Fudbalski savez Srbije.

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić pre nekoliko dana otkrio je kada bi moglo doći do nastavka šampionske trke sa Partizanom, a sada je potvrdio da se branilac titule zalaže za odigravanje svih 37 kola.

- Suština je da moramo da se uklopimo u dve oduke - Vlade Srbije u vezi nastavka sportskih takmičenja i UEFA u vezi starta evropskih kvalifikacija. Inače, stav Crvene zvezde je da odigramo sve utakmice, da posle 30 kola bude i plej-of. Imamo 11 bodova prednosti i ne želimo bilo kakvu senku na treću uzastopnu titulu - rekao je generalni direktor Zvezde za "Žurnal".

Nezvanično prvi čovek srpskog šampiona smatra da je zdravlje na prvom mestu.

- Naravno, odluka ne može da se donese samo sa stanovišta Crvene zvezde. Trebalo bi, pre svega, imati u vidu zdravlje igrača i kalendar za narednu sezonu. Verujem da će FSS, pre konačnog odlučivanja, sagledati sve potrebne aspekte. Crvena zvezda će prihvatiti svaku odluku FSS - kaže Terzić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.