PARTIZAN NACILJAO PRVO POJAČANJE: U pitanju je najbolji desni bek Druge lige Švajcarske! Nekad ga je htela Zvezda!
Savo Milošević zna koja pojačanja su mu potrebna, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Jedan od pikova

PARTIZAN NACILJAO PRVO POJAČANJE: U pitanju je najbolji desni bek Druge lige Švajcarske! Nekad ga je htela Zvezda!

Crno-beli su svesni da bi na leto mogli da budu deficitarni što se tiče ove pozicije

Objavljeno: 08:56h

U Partizanu uveliko razmišljaju o letnjim pojačanjima, a jedna od pozicija na kojoj žele da dovedu igrača jeste i mesto desnog beka i tu je izbor pao na Nikolu Boranijaševića iz Lozane.

Prema saznanjima "Mozzartsporta", prekaljeni superligaški igrač je na meti crno-belih posle fantastičnih godinu i po dana provedenih u švajcarskoj Lozani.

Specijalizovani fudbalski sajt "Transfermarkt" ga je procenio na 650.000 evra, ali valjalo bi računati da će doći do promena u finansijskim uslovima na celom fudbalskom tržištu zbog pandemije koronavirusa i nema sumnje da će klub iz Humske pokušati jeftinije da prođe.

Nikola Boranijašević je želja Partizana
Nikola Boranijašević je želja Partizanafoto: Starsport©

Boranijaševića je svojevremeno želela Crvena zvezda, ali tadašnji prvi čovek Napretka, Marko Mišković, se ipak opredelio da ga proda u inostranstvo i za 200.000 evra je prešao u redove švajcarskog drugoligaša.

To se ispostavilo kao pravi ptoez za njega, pošto se posle prvih šest meseci izborio za mesto standardnog desnog beka i ove sezone do prekida odigrao 23 meča uz 3 utakmice u Kupu za prvoplasiranu ekipu na tabeli i od sledeće sezone učesnika elitnog ranga takmičenja.

On je zimus bio izabran u idealnu postavu lige, a tamošnji stručnjaci su ga proglasili najboljim desnim bekom Druge lige Švajcarske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.