VI STE PONOS SRPSKOG SPORTA: Partizan čestitao 100. rođendan Radničkom sa Krsta!
JSD Partizan čestitao vek postojanja Radničkom, Foto: KK Partizan, BKK Radnički Crveni krst

lepe reči

VI STE PONOS SRPSKOG SPORTA: Partizan čestitao 100. rođendan Radničkom sa Krsta!

"Vek sporta u Beogradu i jubilej SD Radnicki govori o kontinuiranom sportskom entuzijazmu koji je održavan u svim prilikama i okolnostima na Crvenom krstu"

Objavljeno:

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan čestitalo je 100. rođendan Sportskom društvu Radnički.

"Vek sporta u Beogradu i jubilej SD Radnicki govori o kontinuiranom sportskom entuzijazmu koji je održavan u svim prilikama i okolnostima na Crvenom krstu. Sto godina SD Radnički je takođe dobar povod da se podsetimo svih posvećenih pojedinaca, ali i insititucija lokalne uprave koji su razumeli i razumeju važnost postojanja ovakvih organizacija za zajednicu ovog grada i ove zemlje", navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Milorad Vučelić.

Podseća se i na veliki broj međunarodnih odličja, sportista, reprezentativaca, trenera i učitelja svetskog ranga potekao je iz ovog sportskog društva.

"Radujemo se smirivanju pandemije i najavama da bismo mogli na teren do kraja maja"

"Takođe, lično svedočim važnoj vaspitnoj ulozi SD Radnicki u odrastanju i stvaranju brojnih pozitivnih osobina mnogih generacija Beogradana okupljenih u ovom sportskom društvu. Iskreno čestitam jubilej i želim blistavu budućnost našem prijateljskom sportskom društvu koje služi na ponos srpskom i svetskom sportu", rekao je Vučelić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.