ON JE KRALJ PENALA U SRPSKOM FUDBALU: Šutirao je 7/7 ove sezone, a godinama se povezivao sa Zvezdom i Partizanom!
Foto: Starsport©

interesantan podatak

ON JE KRALJ PENALA U SRPSKOM FUDBALU: Šutirao je 7/7 ove sezone, a godinama se povezivao sa Zvezdom i Partizanom!

Čukarički je jedini tim u Superligi koji nikada nije menjao “penaldžiju”

Objavljeno:

Ove sezone za Čukarički je svirano sedam jedanaesteraca i svih sedam sa uspehom je realizovao Marko Docić, kapiten belo-crnih po čemu se i izdvaja u elitnom društvu.

Čukarički je jedini tim u Superligi koji nikada nije menjao “penaldžiju”, a najbliži Dociću po broju realizovanih jedanaesteraca je Nemanja Nikolić iz Voždovca sa pet pogodaka. Bez promašaja su Birbas Natho iz Partizana i Nikola Petković iz Javora (4), dok Milan Pavkov iz Crvene zvezde i Milan Perendija iz Rada imaju po tri uspešna udarca sa bele tačke.

- Nisam znao za podatak da sam najuspešniji igrač Super lige ove sezone kada je reč o golovima sa bele tačke. Još jedan plus ne samo za mene, već i Čukarički -iskren je Marko Docić, kapiten ekipe sa Banovog brda.

foto: Starsport©

Da li pre utakmice gledate protivničke golmane kako brane penale i na koju stranu se najčešće “bacaju”?

- Iskreno ne razmišljam gde će se golman baciti kod penala i ne proučavam statistiku pre utakmice, odnosno da li više ide u levu ili desnu stranu. Imam svoj stil i to za sada ide dosta dobro.

Gledate golmana pre nego što krenete ka lopti?

- Ne, trudim se da ne gledam golmana, međutim primetio sam nešto drugo, kad uhvatim zalet svaki mi je nešto dobacio. Iskreno, nikada nisam čuo šta mi tačno kažu jer sam fokusiran samo na sebe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.