NISAM SMEO DA ZASPIM, SVEGA ME JE BILO STRAH: Kasiljas otkrio kako je izgledao period života nakon srčanog udara!
Foto: EPA/Sebastien Nogier

ispovest

NISAM SMEO DA ZASPIM, SVEGA ME JE BILO STRAH: Kasiljas otkrio kako je izgledao period života nakon srčanog udara!

On je iz Reala u Porto stigao 2015. godine i ugovor sa portugalskim klubom mu je važio do 2021. godine, ali je zbog zdravstvenih probema morao da prekine karijeru, pre nego što je planirao

Objavljeno:

1. maja 2019. godine Iker Kasiljas je doživeo infarkt, a godinu dana kasnije legendarni golman Reala govorio je za “Marku“.

- To se dogodilo na treningu Porta, bio je pravi šok. Bio sam tužan narednih mesec dana. Svega je me bilo strah, da spavam, da hodam, bilo šta… Sada je bolje, osećam se dobro, slušam doktore i mislim da sam se oporavio - rekao je Kasiljas za špansku “Marku“.

On je iz Reala u Porto stigao 2015. godine i ugovor sa portugalskim klubom mu je važio do 2021. godine, ali je zbog zdravstvenih probema morao da prekine karijeru, pre nego što je planirao.

- Uspeo sam da promenim neke stvari u svojoj glavi, sada cenim svaki trenutak u životu. Posebno mi fudbaleri grešimo jer ne znamo da cenimo ono što imamo. Shvatio sam koliko možemo da usrećimo druge ljude, pa poručujem svojim kolegama koji su još na terenu da obrate pažnju na tu činjenicu.

foto: Printscreen/Instagram/ikercasillas

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.