NISMO SPAVALI CELU NOĆ, PA OSVOJILI LIGU ŠAMPIONA: Roberto Karlos se prisetio čuvenog finala iz 1998. godine!
Foto: Youtube / Printscreen

evocirao uspomene

NISMO SPAVALI CELU NOĆ, PA OSVOJILI LIGU ŠAMPIONA: Roberto Karlos se prisetio čuvenog finala iz 1998. godine!

Madriđani do tada čak 32 godine nisu osvojili Ligu šampiona, a te sezone je u Primeri bio četvrti sa 11 bodova iza prvaka Barselone

Objavljeno:

Čuveni brazilski fudbaler, Roberto Karlos, prisetio se igračkih dana za "Players Tribune" i otkrio je detalje Realovog osvajanja Lige šampiona 1998. godine protiv Juventusa.

Madriđani do tada čak 32 godine nisu osvojili Ligu šampiona, a te sezone je u Primeri bio četvrti sa 11 bodova iza prvaka Barselone.

- U Amsterdamu se nije nadao tituli protiv strašnog Juventusa predvođenog Zidaneom, kojem je to bilo treće finale Lige šampiona zaredom. Bili smo jako loši u Primeri te sezone, dok je Juventus bio prvak Serie A i treću uzastopnu godinu u finalu LŠ.

foto: Marina Lopičić

-Svima nam je bilo jasno da nismo favoriti i noć pre finala niko od nas nije mogao spavati.

Zatim je izjavio da te noći nije bilo sna...

- Inače bismo uvek pre utakmice bili u krevetima najkasnije u 22 sata, ali te noći smo se svi spontano skupili u predvorju hotela i pričali do 4 ujutro. Nismo se bojali Juventusa, ali smo ih jako poštovali - rekao je Karlos i dodao:

- Odlično smo odigrali. Juve je imao puno prilika, ali mi smo pobedili 1:0. Ne toliko zbog našeg kvaliteta, koliko zbog toga što smo bili motivisaniji. Više smo hteli tu titulu od njih - priseća se Roberto Karlos.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.