LEPA MIHINA ĆERKA OTVORILA DUŠU: Usred pandemije je odvojena od porodice, mnogo joj nedostaje tatin zagrljaj!
Siniša Mihajlović sa ćerkama Viktorijom i Virdžinijom, Foto: Printscreen/Youtube/Mediaset Play

Sve se promenilo

LEPA MIHINA ĆERKA OTVORILA DUŠU: Usred pandemije je odvojena od porodice, mnogo joj nedostaje tatin zagrljaj!

Ispričala je kroz šta sve prolazi trenutno

Objavljeno:

Virdžinija Mihajlović, ćerka Siniše Mihajlovića, otvorila je dušu o svom ocu, njegovom stanju, kao i kroz kakve muke je prošla porodica i idalje prolazi od kako se saznalo da legendarni Srbin ima leukemiju.

Drugo od petoro dece srpskog trenera ispričala je kako joj sada tokom vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa izuzetno teško pada što sa ocem ne sme čak ni najmanji fizički kontakt da ostvari, s obzirom da je njegov imunitet izuzetno slab posle teških i dugotrajnih hemoterapija kojima je bio podvrgnut.

- Tata ima jako slab imunitet i već dugo zbog bolesti iz predostrožnosti ne sme da se pozdravi s nekim ili poljubi nekog. Kod kuće smo se navikli na to, a sada zbog virusa i ostatak Italije živi kao mi - počela je priču Mihina mezimica.

Nimalo nije bilo lako Mihajlovićima u prethodnih godinu dana, najpre saznanje o teškoj bolesti od koje je oboleo, a potom i borba sa njom, ciklusi hemoterapija, presađivanje koštane srži i na kraju sada opšti karantin i samoizolacija zbog korona virusa koji je teško pogodio Italiju.

- Do tog trenutka (saznanja za leukemiju prim. aut.) imali smo idealan život. Sada na sve gledam na potpuno drugačiji način. Cenim neke male stvari koje su mi donedavno bile potpuno normalne, kao što je zajednički nedeljni ručak. I vreme koje provodim sa ocem ima potpuno drugu vrednost - rekla je Virdžinija.

Ona trenutno nije sa porodicom u Bolonji, već sa svojim dečkom Alesandrom i najteže joj pada ta razdvojenost.

- Nedostaju mi mnogo, nikada mi se nije desilo da toliko dugo budem daleko od kuće. Ono što me najviše uznemirava jeste to što ne znam tačno koliko vremena će proći pre nego što ponovo budem mogla da ih vidim - priča Virdžinija, a prenosi "Kurir".

Mihajloviću je od kada se saznalo da je bolestan podrška stizala sa svih strana sveta, što je, kako ona kaže, bilo iznenađenje i za njega samog.

- Nisam znala da je moj otac toliko voljen. Pre epidemije korone išli smo svi zajedno na stadion i osetili tu neverovatnu reakciju ljudi. Bila je to jedinstvena emocija, pre svega za njega. Nije dozvoljavao da se primeti, ali sam videla koliko mu to znači i koliko je zahvalan navijačima na tim emocijama - zaključila je Virdžinija Mihajlović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.