Pao sam sa 7. sprata i preživeo, a pre toga sam radio sve i svašta sa bivšim kapitenom Zvezde!
Foto: Starsport©

čudo!

Pao sam sa 7. sprata i preživeo, a pre toga sam radio sve i svašta sa bivšim kapitenom Zvezde!

Priča legende Beograda

Objavljeno: 18:08h

Ako niste čuli za Aleksandra Bilanovića onda je ovo pravo vreme da se upoznate sa pravim beogradskim šmekerom, koji je otišao put Južne Amerika da pronađe svoju sreću i istinski upozna sebe.

Pisac, avanturista i čovek čije priče ostavljaju bez daha, tako bi najlakše opisali Bilanovića, koji je u podkastu Galeba Nikačevića "Agelast" otkrio čudesan detalj iz svog života, u kojem je pomenuo bivšeg kapitena Crvene zvezde Nikolu Džonija Mijailovića.

foto: Starsport©

Naime, Bilanović je 9. septembra prošle godine preživeo pad sa sedmog sprata, a evo kako je do toga došlo.

- Imao sam neku ljubav, sa velikim očekivanjima koja nisu bila na mestu, zato sam imao zato veliko razočarenje, ali sve je trebalo da teče onako kako je teklo. "Ulepio" sam se u priču, mislio sam da će ona da se vrati, ali bilo je 'štikalu' i onda sam otišao u Limu, gde sam pokupio legendu Džonija Mijailovića i njegovu drugaricu. Našli smo se i bilo je tri dana omasovljeno preterivanje u svemu i svačemu, i ništa, samo sam u ponedeljak pao kroz prozor i pravac dole na beton - rekao je Bilanović, koji je nastavio u istom dahu:

- Bio sam sa ekipom, a onda sam otišao gajbi. Bio sam sve, ne samo pijan, zapalio sam pljugu i dalje se ne sećam. Možda sam se zaleteo, ali ako sam to uradio, to jednostavno nisam bio ja i da nisam bio toliko pod 'anestezijom' i da nisam radio jogu u periodu pre toga, sigurno ne bih preživeo - prisetio se Bilanović.

Ovo je samo detalj iz priče Aleksandara Bilanovića, a naša topla preporuka je da pogledate ceo ovaj fantstični intervju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.