TADIĆA PITALI KOG SRBINA BI DOVEO U AJAKS: Izabrao je ime koje Kopljanici teško da mogu da priušte!
Dušan Tadić, ilustracija, Foto: EPA/Neil Hall

veoma ga ceni

TADIĆA PITALI KOG SRBINA BI DOVEO U AJAKS: Izabrao je ime koje Kopljanici teško da mogu da priušte!

- Nezgodno pitanje...

Objavljeno:

Holandski velikan Ajaks nije igra ove sezone kao što je bio slučaj prethodne kada je došao do polufinala Lige šampiona.

Razlog za tako nešto je odlazak ključnih igrača, a na kritike se osvrnuo i naš Dušan Tadić koji je rekao da ga takve stvari ne dotiču.

- Ne smeta mi to. Tako funkcioniše fudbal. Različiti ljudi imaju razlilčita mišljenja. I dalje sam najvredniji igrač u holandskom fudbalu i stvaram najviše šansi po meču. Ali naravno da uvek ima prostora za bolje i više. Prošle sezone smo osvojili duplu krunu i bili na pragu finala Lige šampiona. Ako nas poredite sa tom sezonom i kažete da smo ove sezone slabiji, jasno je da se to onda odnosi na sve igrače. Zaslužili smo da prođemo grupu Lige šampiona ove sezone, ali nismo to uradili i teško mi je da otkrijem koji je razlog za to. Za mene je i dalje najvažnije da svaki igrač da sve od sebe, pa čak i kada ne igra puno - rekao je as.

Dobio je i pitanje koga bi od saigrača iz reprezentacije doveo da može. Istakao he da je to Filip Kostić, čije obeštećenje ipak predstavlja preveliki zalogaj...

- Nezgodno pitanje... Ali prvo bih pozvao Filipa Kostića. Nekada je igrao ovde za Groningen, a sad sa uspehom igra u Ajntrahtu. Filip ima dobar mentalitet, disciplinovan je i pravi je timski igrač - rekao je on.

Duća je za kraj istakao da bi mu idealan asistent na početku karijere bio Klas Jan Huntelar zbog iskustva i inteligencije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.