CENA MU SKAČE I PORED PRELEŽANE KORONE: Velikan želi Dušana Vlahovića!
Dušan Vlahović, Foto: EPA/ Claudio Giovannin

LEPE VESTI IZ ITALIJE

CENA MU SKAČE I PORED PRELEŽANE KORONE: Velikan želi Dušana Vlahovića!

Možda mu od naredne sezone sledi borba za titulu

Objavljeno:

Jugović, Mihajlović, Stanković, Kovačević, Lazetić, Kolarov, Biševac, Basta, Đorđević... Sve su to srpski igrači koji su igrali za Lacio u poslednje tri decenije, a kako sada stvari stoje, ne bi čudilo da vidimo novog Srbina u dresu Bjankoćelestija.

Kako piše Gazeta delo Sport, Dušan Vlahović, napadač Fiorentine, na meti je Simonea Inzagija i kontroverznog biznismena Klaudija Lotita.

Talentovani srpski špic je jedno od otkrovenja ove sezone u Seriji A i sa samo 20 godina je prvi strelac Fiorentine u sezoni sa osam golova.

Iako nije bio standardan u prvoj postavi na 22 odigrane utakmice je sa klupe ulazio čak 12 puta. Ipak, bilo je to dovoljno da skauti većih klubova detektuju njegov ogroman potencijal i da ga stave na radar.

Napadač je jedno od otkrovenja sezone u Seriji A i sa samo 20 godina je prvi strelac Fiorentine u sezoni sa osam golova, Iako nije bio standardan u prvoj postavi. On je na čak 22 odigrane utakmice sa klupe ulazio 12 puta, što je bilo dovoljno da skauti većih klubova detektuju njegov ogroman potencijal i da ga stave na radar.

Lacio ima novca, dobro je poslovao prethodnih sezona, pa stoga ne bi trebalo da čudi ni da "zacepe" neku sasvim solidnu i unosnu ponudu na sto.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.