AFERA BARSAGEJT: Katalonski gigant u ogromnom problemu!
FK Barselona, ilustracija, Foto: AP

skandal

AFERA BARSAGEJT: Katalonski gigant u ogromnom problemu!

Aferi se takođe prododaju i vesti koje su navodno stizale iz predsednikovog kabineta

Objavljeno:

Odlazeći potpredsednik Fudbalskog kluba Barselona Emili Rosad najavio je da će u etar pustiti informaciju o aferi ,,Barsagejt“.

Prethodne nedelje, Rosad je zajedno sa još pet članova Odbora napustio Barselonu zbog nesuglasica sa prvim čovekom kluba Đordijem Bartomeuom, a sada je otvorio peticiju i ako istu potpiše određen broj ljudi, spreman je da otkrije javnosti sve detalje afere ,,Barsagejt“ koja je potresla ovaj klub u prethodnom periodu.

Podsetićemo vas, navijači kluba su često u poslednje vreme osuđivali poteze uprave, te je Bartomeu angažovao ,,botove“ koji bi branili čelne ljude, što je brzo razotkriveno.

Pokušao je prvi čovek Barselone i košarkaške Evrolige da se odbrani, ali mu dokazi nisu išli naruku, pa je tako, za nemar optužio svoje prve asistente, jer su navodno, medijima dostavili kompromitujuće informacije.

Aferi se takođe prododaju i vesti koje su navodno stizale iz predsednikovog kabineta. Bartomeu je sebi bliskim medijima ,,pustio“ informaciju da Mesi i drugovi ne žele da pristanu na smanjenje plata usled pandemije virusa korona, a zapravo su fudbaleri od početka bili za to da im se primanja umanje, što se nešto kasnije i dogodilo.

Čitava afera nazvana je ,,Barsagejt“, a ona bi mogla da ima ozbiljne posledice po rukovodioce kluba, koji su negirali svaku aktivnost koja se može opisati kao korupcija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.