JOVANČIĆ ODUŠEVIO VLADICU: Prelep gest Zvezdinog veziste
Dušan Jovančić, Foto: Starsport©

akcija

JOVANČIĆ ODUŠEVIO VLADICU: Prelep gest Zvezdinog veziste

- Lepa akcija, jedinstvena u veoma specifičnim uslovima pandemije korona virusa

Objavljeno:

Kiša i tmurno vreme u Beogradu nisu pokvarili raspoloženja zvezdaša starijih od 65 godina jer je danas dodatno uspeo da ih razveseli Dušan Jovančić. Pojavom i vedrim duhom, vezista je u domove članova i veterana donosio sem poklona i mnogo pozitivne energije.

Crveno-bela akcija pomoći članovima i veteranima starijim od 65 godina, a organizovana u saradnji sa beting partnerom kompanijom „Mocart“, ušla je u četvrti dan. Jovančić je rodom iz Beograda pa je dve kese pomoći, jednu sa namirnicama i drugu sa poklonima kluba, nosio na adrese zvezdaša na opštini Vračar.

Zakucao je na vrata predsednika Skupštine kluba, legendarnog golmana Ratomira Dujkovića, ali i bivšeg trenera koji se sa generacijom iz Barija 1991. godine u Tokiju popeo na krov sveta – Vladice Popovića. Emotivni Vladica koji je pre mesec dana napunio 85 godina nije skrivao oduševljenje. Sam gest kluba kao i sam čin da prvotimci i omladinci lično dele pomoć bude najiskrenija osećaja kod svih zvezdaša.

- Lepa akcija, jedinstvena u veoma specifičnim uslovima pandemije korona virusa. Zvezda je još jednom na delu pokazala da misli na svoje članove, veteran i u ovako teškim vremenima. Video sam I osertio danas da je i njima ovaj naš gest mnogo značio. Bili su prijatno iznenađeni što smo im pokazali mali znak pažnje i da brinemo o njima. Nadam se da će nastaviti da budu odgovorni kao i do sada pa da sve ovo što pre prođe i da se vratimo normalnom životu – istakao je Jovančić.

Akcija Crvene zvezde se nastavlja, već sutra će na vrata starijih zvezdaša pokucati neki novi igrač koji će u domove doneti mali znak pažnje kluba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.