KUZMANOVIĆ STIŽE NA MARAKANU? Deki će za mene biti Mister, da nije bilo Terzića igrao bih za Švajcarsku!
Zdravko Kuzmanović, Foto: Starsport©

nije nemoguće

KUZMANOVIĆ STIŽE NA MARAKANU? Deki će za mene biti Mister, da nije bilo Terzića igrao bih za Švajcarsku!

"Mislim da je Deki u Zvezdi brzo pokazao autoritet i znanje, tako da je već dobio poštovanje koje zaslužuje"

Objavljeno:

Zdravko Kuzmanović, nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač brojnih evropskih klubova, dovodi se u poslednje vreme u vezu sa Crvenom zvezdom.

Posle jednog intervjua koji je dao za srpske medije, navijači srpskog šampiona ne bi imali ništa protiv da vide Kuzmanovića u crveno-belom dres, a i sam bivši fudbaler Intera je iznenađen interesovanjem koje se podiglo posle pomenutog intervjua.

- Slali su mi prijatelji te tekstove i pitaju me da li stvarno dolazim u Zvezdu. Nije nikakva tajna da ceo život navijam za Zvezdu i da mi je porodica zvezdaška, ali nemam ništa što bih rekao na tu temu. Na leto ću biti slobodan igrač, a u fudbalu je sve moguće. Otvoren sam za svaki razgovor.

foto: Starsport©

Kao predsednik saveza Zvezdan Terzić je uspeo diplomatskom putem da pridobije golobradog momka koji je igrao za sve mlađe selekcije Švajcarske.

- Kako se ne bih sećao. Terza je bio predsednik FSS, došao je u Firencu da razgovara sa mnom i sa ocem. Doneo mi je dres reprezentacije Srbije, rekao mi kako su momci koji igraju dobri i da bi bilo lepo ako bih ja bio prvi Srbin rođen preko koji bi izabrao da igra za svoju zemlju. Iskreno, mene nije ni bilo potrebno da nagovaraš. Čim se završio na naš sastanak, rekao sam tati: „Igraću za Srbiju, makar samo debitovao i nikad me posle toga ne pozovu.“ On je bio srećan, ali nisu Švajcarci. Pokušavali su na razne načine da me zaustave, ali došao je onaj debi protiv Finske u Helsinkiju, kada smo pobedili sa 2:0, pa prvi gol u Briselu protiv Belgije... Kao što rekoh, moglo je i više i bolje, ali moram biti zadovoljan.

U slučaju da zaduži dres Crvene zvezde Kuzmanovića bi na Marakani sačekao stari znanac iz Intera i reprezentacije Dejan Stanković.

- Da, ništa neobično za fudbal. Ako bi se to desilo, prestao bi da bude za mene Deki kapiten, zvao bih ga „mister“ i to je to. Nema tu mnogo filozofiranja. Mislim da je u Zvezdi brzo pokazao autoritet i znanje, tako da je već dobio poštovanje koje zaslužuje.

foto: Starsport©

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.