RAJKOVIĆA ČEKA TRANSFER KARIJERE: Španski velikan stao u red za srpskog golmana!
Predrag Rajković, Foto: Nemanja Nikolić

SREĆNO, DOKTORE!

RAJKOVIĆA ČEKA TRANSFER KARIJERE: Španski velikan stao u red za srpskog golmana!

Ajaks, Porto, Nica, a sada i oni...

Objavljeno:

Predrag Rajković je ove sezone jedan od najboljih golmana Evrope. Čuvar mreže Remsa imao je 79 odsto uspešnosti odbranjenih šuteva u nedovršenoj debitantskoj sezoni u Ligi 1, a proglašen je i za najboljeg "broja 1" u francuskom fudbalu.

Već na leto pominjali su se neki zvučniji klubovi poput Sevilje kao njegove moguće destinacije, ali objektivno najbolji srpski golman se odlučio za Rems. I nije pogrešio...

Već ove zime pominjali su se klubovi poput Ajaksa, Porta, Nice, a sada se pojavio novi interesent.

Naime, sportski direktor Sevilje, koji je letos kao što rekosmo bio zainteresovan, dobro poznati Monći, "zagledao" se u srpskog čuvara mreže. Letos nije bio siguran u njegove kvalitete, ali posle fantastične nedovršene sezone zbog korone, postaje mu jasno da je Zlatni Orlić jedan od najboljih čuvara mreže svoje generacije na planeti.

Rems je za Rajkovića platio 5.000.000 evra, a jasno je da čak i kad bi ga prodao ovog leta, mogao bi da zaradi višestruko, prognoze kažu i mnogo više nego duplo.

No, ostaje nam da vidimo šta će se desiti sa samim fudbalom ovog leta, jer kao što smo vam danas pisali, možda i prelazni rok, tačnije njegov početak, bude pomeren.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.