MITROVIĆ IMA I VIŠE NEGO NEOBIČAN SAVET ZA JOVIĆA: Luka, golovi su kao kečap!
Mitrović i Jović u dresu reprezentacije, Foto: Starsport©

trening je ključ

MITROVIĆ IMA I VIŠE NEGO NEOBIČAN SAVET ZA JOVIĆA: Luka, golovi su kao kečap!

Napadač Fulama je tri godine stariji od Jovića

Objavljeno: 11:06h

Aleksandar Mitrović iza sebe ima fantastičnu sezonu i bez dileme je naš najbolji napadač, dok je sa druge strane Luka Jović jedno od najvećih ovosezonskih razočaranja.

Fudbaler Fulama i saigrač u reprezentaciji Srbije ima poruku za mladog Jovića, čije je igre komentarisao u intervjuu za Butasport.

- Luka je u nekoj maloj krizi, kad si napadač, najbitnije je da si na terenu, to je neko moje viđenje. Mislim da on nije dobio pravu šansu. Ja sam bio u takvoj sitauciji u Njukaslu. Jednostavno dobiješ nekad pet, deset, petnaest, dvadeset minuta, ti za to vreme se bukvalno trudiš da radiš ono što treba i što ne treba da radiš, da pokažeš svima da si vredan, pogotovo kada igraš u tako velikom klubu, cena ti je velika jer su te platili mnogo i onda malo izgoriš u toj želji - rekao je Mitrović.

foto: AP

Mitrović je imao savet za napadača Real Madrida.

- Mislim da su njemu potrebni samo minuti, da bude više na terenu, ja sam ubeđen kada bi on vezao dve ili tri utakmice da odigra po 90 minuta, mislim da bi golovi došli, ali, on je u takvoj situaciji sad i mora da nastavi da radi, veruje u sebe, da trenira, a sve ostalo će doći. Što bi se reklo, golovi su kao kečap, kad ga treseš neće, pa neće, a onda kada krene, onda to ide više nego što se činilo. Najbitnije je da radi i da nastavi da trenira, da bude uporan i da ne odustaje. Ja sam mu to već par puta i rekao, on stvarno ima sve predispozicije da bude jedan strašan napadač. Igra u velikom klubu sad, sve to nosi svoje, igranje u Real Madridu nosi i veliki pritisak, odgovornost i sve te stvari, ali opet kažem, mlad je, ima mnogo sezona i fudbala ispred sebe. Treba da bude strpljiv i da vredno radi i da trenira - ističe Mitrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.